Osjećala je krivicu

Opasna bolest, stravična otmica i život kao iz sapunice! Hrvatsku je osvojila devedesetih, a onda je uslijedila i ljubav sa starijim moćnikom


100posto
12.09.2019.11:00
Opasna bolest, stravična otmica i život kao iz sapunice! Hrvatsku je osvojila devedesetih, a onda je uslijedila i ljubav sa starijim moćnikom
Foto: Profimedia

sažeto

Thalia je do danas jedna od najvećih zvijezda latino glazbe i glumačkog svijeta...


100posto
12.09.2019.11:00

'Rosalinda' je rasturala gledanost krajem devedesetih, a glumicu koja ju je utjelovila hrvatska publika nikada nije zaboravila. Radi se o Thaliji, danas 48-godišnjoj pjevačici i glumici koja je u svojoj zemlji jedna od najvećih zvijezda. U seriji 'Rosalinda' utjelovila je glavnu ulogu - onu mlade prodavačice cvijeća koja se udaje za bogatog mladića i s njim dobiva dijete. Nepotrebno je reći da ih loši ljudi razdvoje, ona završi u klinici za mentalno zdravlje, kasnije pobjegne, postane pjevačica... Dugačak je to niz nesretnih i nevjerojatnih okolnosti, a njime je 'Thalia' zaista oduševila.

S čelnikom Sony Musica u braku je skoro 20 godina

Thalia je rođena kao Ariadna Thalia Sodi Miranda, nazivaju je kraljicom telenovela i latinskog popa, i to ne bez razloga. Naime, prodala je preko 40 milijuna albuma širom svijeta kao solo umjetnica i smatra se jednom od najprodavanijih latinskih glazbenica svih vremena. Zahvaljujući glumačkoj karijeri, Thalia je globalna televizijska ikona.

Zbog pjevanja je u međuvremenu zapustila glazbu, no u svoj popis interesa i zanimanja dodala je i onaj kreiranja odjeće. Uspješna je u karijeri, ali i ljubavi. Već je skoro 20 godina u braku s Tommyjem Mottolom, bivšim suprugom Mariah Carey. Iako ih dijeli razlika od 22 godine, to im nije nimalo narušilo sreću ili sklad. Par ima dvoje djece - sina i kćer te su pravi primjer skladnog para.

Oteli joj dvije sestre, a kasnije su je one javno i napale

Iako je generalno sretna i stabilna i privatno i poslovno, Thalia je doživjela i negativne stvari, a veliku traumu ostavila joj je otmica njezine dvije sestre. Sve se dogodilo u rujnu 2002. godine, a djevojke su puštene nakon 18, odnosno 36 dana od otmice koliko je prošlo do puštanja druge sestre - Ernestine. Thalia je kasnije izjavila da se osjećala krivom što su joj sestre otete, a one su o svemu napisale knjigu i javno se s glumicom prepucavale.

To nije sve, glumici je prije više od deset godina dijagnosticirana i Lajmska bolest. 'Znojila bih se kao nikada prije, sve me boljelo, kosa mi je počela ispadati', pričala je Thalia o simptomima bolesti koja ju je potpuno zatekla. Iako se s time ne nosi lako, uspjela se vratiti u konačnici normalnim životnim aktivnostima.

 
 
 
View this post on Instagram

SLIDE ➡️➡️➡️ I love summer!!! ☀️🏖❤️ The summer #ThaliaSodiCollection at @Macys is one of my favorites because of the fun colors and versatile looks. These are just a few of my preferred looks I’ve been wearing lately – what pieces would you pair together? Shop the collection at MACYS.COM/THALIA😘 🌟🌟🌟 ¡Me fascina el verano! Mi colección de verano en #Macys es una de mis favoritas por sus versatilidad y sus colores divertidos. Estos son algunos de mis looks preferidos que he estado usando últimamente. ¿Cuáles piezas usarías tú? Búscalas en MACYS.COM/THALIA 👗 . . . #ootd #clothing #macysfashion #celebrateyou #thalia #fashion #summerfashion #summerlooks #summertime #verano #moda #modadeverano

A post shared by Thalia (@thalia) on Aug 24, 2019 at 3:06pm PDT

Rose McGowan

thalia

newsletter

Prijavite se na Newsletter