KADA NITI PR NE POMAŽE

Princ William nenamjerno objavio vojnu tajnu, reper Kanye West 'krao' muziku...


Mirjana Filipović
19.04.2017.17:45
Princ William nenamjerno objavio vojnu tajnu, reper Kanye West 'krao' muziku...
Reuters

sažeto

Fotografije Toma Hardyja s My Spacea i danas kolaju internetom, a princ William jednom je prilikom nenamjerno objavio vojnu tajnu...


Mirjana Filipović
19.04.2017.17:45

Dobro je poznata činjenica da su slavni pod budnim okom javnosti te da je svaki njihov krivi potez dobro primjećen. Sjetimo se samo krize Britney Spears iz 2007. godine. Nažalost, ponekad PR timovi zvijezda ne uspiju sakriti sve njihove gafove. Ovo su samo neki od njih:

MySpace Toma Hardya

MySpace je ranih 2000-ih bio ono što su Facebook ili Instagram danas. Stranica i dalje postoji makar je većina profila neaktivna. Engleskom glumcu Tomu Hardyu se dogodilo to da nakon što je postao slavan nije izbrisao svoj profil koji je pun, u najmanju ruku, neugodnih fotografija koje sada kruže internetom.

Kanye West je pirat

Kanye West, reper i muž Kim Kardashian, je nakon izdavanja svog albuma 'The Life of Pablo' navodno bio je u dugovima od 53 milijuna dolara i zbog toga je okrivio stranicu za skidanje torrenta The Pirate Bay. Nedugo nakon toga objavio je fotografiju zaslona svog računala na kojoj se jasno vidi da je u internetskom pregledniku otvorena kartica u kojoj je skidao muzički software s The Pirate Baya. Mnogi su ga prozvali zbog licemjerja, uključujući i poznatog producenta i koautora softwarea, Deadmau5-a.

50 cent bankrotirao?

Reper Curtis Jackson, poznatiji kao 50 cent, 2015. godine je proglasio bankrot nakon jednog sudskog spora, deset godina nakon njegovog singla 'Get Rich Or Die Tryin'. Da bi sve bilo još nevjerovatnije, na društvenim mrežama objavljivao je slike na kojima pozira s velikim iznosima u gotovini. Kada ga je sud pitao kako je to moguće ako je bankrotirao, on je objasnio da je to lažni novac. Kasnije se žalio da mu je dosta Instagrama jer na njemu ljudi shvaćaju stvari preozbiljno i on se ne može 'igrati milijunaša'. Zanimljivo je kako je njegovo bogatstvo procijenjeno na 'samo' 16 milijuna dolara.

Slavni ne prestaju s tweetanjem svojih brojeva mobitela

Nekoliko poznatih osoba je objavilo svoje brojeve mobitela na Twitteru. Među njima je i Mike "The Situation" Sorrentino, zvijezda reality serijala Jersey Shore, koji je objavio svoj broj udvarajući se djevojci preko interneta. Isto tako, glumac Charlie Sheen je tweetao svoj broj kanadskoj pop zvijezdi Justinu Bieberu dok je još bio maloljetan. Pjevačica Katy Perry je pak objavila sliku svog psa na Twitteru i uskoro počela dobivati stotine poziva od strane obožavatelja. Nakon nekog vremena shvatila je da je glavni krivac privjesak na psećoj ogrlici s njezinim brojem mobitela.

Glumci objavljuju scenarije

Glumac Sylvester Stallone slučajno je otkrio dio scenarija za film Creed i tako obožavateljima dao spoiler za film koji tada još nije ni izašao. Naime, objavio je sliku svog radnog stola na Twitteru gdje se nažalost nalazio i scenarij. Isto tako, glumica Elie Haddad slučajno je objavila na Instagramu sliku, gdje se između ostalog nalazio i scenarij nove epizode iz serije Game of Thrones. Nasreću, prikazana stranica scenarija nije bila toliko značajna za seriju, za razliku od Sylvesterovog slučaja.

Princ William pozira s vojnom tajnom

Kada je princ William obnašao dužnosti u vojsci, kraljevski PR tim je morao sve snimiti i postaviti na službeni blog. Među slikama njegove rutine, objavljena je i jedna gdje pozira u uniformi iza kompjutera. Ono što tim za odnose s javnošću nije primjetio, ali Ministarstvo obrane jest, su šifre i brojne povjerljive informacije koje su bile vidljive na ekranu tog kompjutera! Britanska vojska morala je promijeniti sve otkrivene šifre i kodna imena, a njegov tim bio je prisiljen koristiti Photoshop te ponovno objaviti cenzuriranu verziju fotografije.

via GIPHY

star vibes

Kanye West

Tom Hardy

najveći gafovi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter