Pod velom tajne

Oni skrivaju svoju ljubav: Nives nam ni danas ne želi otkriti koga ljubi, a neki su pikanterije uspjeli objaviti tek u svoje vrijeme


Ines Madunić
29.12.2018.15:00
Oni skrivaju svoju ljubav: Nives nam ni danas ne želi otkriti koga ljubi, a neki su pikanterije uspjeli objaviti tek u svoje vrijeme
Damjan Tadić/Cropix

sažeto

Kako sakriti svoj ljubavni život od znatiželjnika znaju naše zvijezde


Ines Madunić
29.12.2018.15:00

Teško je održavati vezu pod svjetlima reflektora, znamo da ni našim celebovima nije lako. Mnogi od njih trude se sakriti što više svoje privatnosti, ali ne uspije svima. Ipak, sigurni smo da se može kad se baš hoće, samo je sve postalo malo teže s društvenim medijima. Dovoljno je da se tagirate na istom mjestu i već kreću šaputanja o ljubavi.

Nedavno se s takvim šuškanjima obračunala Nives Celzijus, koja je poručila svima da o tome s kime je u vezi ne planira dobivati medijski prostor.

 
 
 
View this post on Instagram

Kroz svoju dvadesetogodisnju showbiz karijeru, mediji su saznali za 3 do 4 moje veze koje sam i sama potvrdila u suglasnosti s mojim partnerima. Cak i kad sam bila klinka i kad mi je mozda i trebala paznja javnosti, nisam posezala za tim niskim, medijskim trikovima jer sam postovala zelju za privatnoscu mojih partnera. Sad kada sam majka, ne pada mi na pamet plasirati imaginarne ljubavi radi malo medijskog prostora..Ako mi cega ne nedostaje, onda je to upravo, medijski prostor. Kroz tih 20 godina, mediji su me spojili s barem toliko likova koji ni najmanje nisu budili moj interes ili ih nikad u zivotu nisam ni srela. I da, dragi novinari odvratan je osjecaj kad odjednom za cijelu naciju, dijelis intimu s nekim nepoznatim covjekom, ciji lik poznas samo s fotografije. Jos me vise vrijeda kada novinari plasiraju takvu laz, a onda me optuze da posezem za "malim trikovima"... Zaista nema potrebe da posezem za ikakvim trikovima i spajam samu sebe s covjekom s kojim sam jedva kavu popila i koji, koliko znam, zeli i vodi anoniman zivot. Da mi je do toga, postoji i onaj puno vjerodostojniji s kojim sam, ako nista drugo, bar popila vise kava i vise od kave i s kojim bih mogla punit, ako ne svjetske, onda bar europske top medije. Pa vi i dalje ne znate nista o tome. Zasto? Zato sto previse cijenim sebe i mislim da sam dovoljno talentirana i vrijedna da mogu egzistirati i bez keljenja na tuda imena i uspjeh...A posto nas sve zabavljaju estradna spajanja (zrtvovat cu se danas🤣) , pa ajmo se malo poigrati. Koju snazniju polovicu bi vi smjestili pod moju ruku ??? 😂😜

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Dec 16, 2018 at 3:04am PST

"Kroz svoju 20-godišnju showbiz karijeru, mediji su saznali za 3 do 4 moje veze koje sam i sama potvrdila u suglasnosti s mojim partnerima. Čak i kad sam bila klinka i kad mi je možda i trebala pažnja javnosti, nisam posezala za tim niskim, medijskim trikovima jer sam poštovala želju za privatnošću mojih partnera. Sad kad sam majka ne pada mi na pamet plasirati imaginarne ljubavi radi malo medijskog prostora. Ako mi čega ne nedostaje, onda je to upravo medijski prostor. Kroz tih 20 godina mediji su me spojili s barem toliko likova koji ni najmanje nisu budili moj interes ili ih nikad u životu nisam ni srela", poručila je Nives.

Pokazala je tako da je ipak moguće sačuvati svoj privatni život od svih kad se to baš želi.

Dobro to znaju mnogi naši celebrity parovi. Zrinka Cvitešić svoju je vezu s Nikom Kranjčarom ispočetka držala u velikoj tajnosti. Kad su se počeli viđati u Velikoj Britaniji, povratak u Hrvatsku bio je detaljno isplaniran. Odvojeno su dolazili na neke evente i nisu se pojavljivali u gradu skupa držeći se za ruke. No, kad su to jedan dan učinili, fotografi su bili tu da ih snime i tako smo svi doznali da su zaljubljeni. Nijedno nije puno pričalo o vezi jer ne žele eksponiranje pa o njihovom zajedničkom životu jako malo znamo. Zajedno su četiri godine.

Damjan Tadić/Cropix

Nives Čanović mjesecima je bila u vezi s Goranom Ivaniševićem, ali to je potvrđeno tek kad su objavili zajedničku fotografiju na Instagramu. Ubrzo se saznalo da je radijska voditeljica trudna, pale su zaruke, a par se uspio i tajno vjenčati u Zagrebu - bez da je itko saznao prije nego što su to oni htjeli.

 
 
 
View this post on Instagram

My 💙☀️

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on Mar 10, 2018 at 11:45pm PST

Svoju novu vezu tako je čuvala i Nataša Janjić. Glumica je prvo otkrila da je trudna, a onda da je u vezi s ortopedom Nenadom Medančićem. Rekla je kako joj je bilo dosta medijske pažnje, koju je dobivala i više nego što je vjerojatno htjela svojim prijašnjim vezama i brakom. Janjić je natuknula da se u tajnosti i udala za Nenada, ali to još nije potvrđeno.

Prije vremena društvenih medija postojao je jedan par koji je u medije dospio tek kad su se razveli. Dakako, radi se o Danijeli Martinović i Marku Perkoviću Thompsonu. Njih su dvoje bili u tajnoj vezi, a onda i u trogodišnjem tajnom braku. Mediji za to nisu znali ili o tome nisu pisali, a sve se saznalo tek kad je došlo do razvoda 1998. godine.

Dok su još bili u vezi snimili su duet "Potonut ću" 1992. godine, a vjenčali su se u splitskoj crkvi Svetog Dominika 1995. Perković je kasnije tražio crkveno poništenje braka jer se htio vjenčati u crkvi sa suprugom Sandrom. To im je odobreno 2005. godine.

ljubavni par

Nives Celzijus

Goran Ivanišević

Danijela Martinović

Marko Perković Thompson

Nataša janjić

Zrinka Cvitešić

Niko Kranjčar

Nives Čanović

tajna veza

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter