Što im se ne da, to neće

Oni prkose običajima i baš ih briga što tko o tome misli! Što je zajedničko najmlađem Todoriću i Milici te Biliću i njegovoj Ivani?


Barbara Marinović
15.11.2018.19:30
Oni prkose običajima i baš ih briga što tko o tome misli! Što je zajedničko najmlađem Todoriću i Milici te Biliću i njegovoj Ivani?
Foto: CROPIX

sažeto

Neki su na ovom popisu roditelji, drugi su zajedno jako dugo, a treći još čekaju... Nitko od njih nije ušao u brak!


Barbara Marinović
15.11.2018.19:30

Danijela Martinović i Petar Grašo dugi su niz godina u sretnoj i skladnoj vezi. Mnogi se stoga čude što se svadba para još nije dogodila, javnost ne prestaje nagađati kad će pasti vjenčanje. No, nikako da to toga dođe! Danijela je svojedobno izjavila da se svadba neće ni dogoditi jer je njima savršeno dobro i ovako - bez bračne ceremonije. Ne treba im papir da bi bili sretni.

Srđan Vrančić/Cropix

I nisu jedini kojima se ne žuri pred oltar. Iako su prošle godine dobili i djevojčicu, Ella Dvornik i Charles Pearce nisu se još vjenčali. Blogerica svog partnera zna nazvati 'neslužbenim mužem' - što on svakako i je. Žive zajedno, dobili su i curicu, a službeni papir neće promijeniti u njihovoj svakodnevici baš ništa.

Foto: CROPIX

Roditelji su friško postali Slaven Bilić i njegova partnerica Ivana Đeldum. Iako su već dulji niz godina zajedno te su roditelji tri djevojčice, par se još uvijek nije vjenčao. Životni partneri u vezi su oko 10 godina, otkad su se upoznali Slaven i Ivana su nerazdvojni. No, još uvijek se nisu odlučili vjenčati, papir im očito ništa ne predstavlja, a prioritet su trenutno djevojčice.

Neja Markicevic / CROPIX

Ako se nešto nije promijenilo u međuvremenu, vjenčali se nisu ni Milica Mihajlović i Ivan Todorić. Pitali su se to mediji uoči njezinog poroda u Švicarskoj, no službene potvrde nema, a Milica na svojim društvenim mrežama i dalje nosi djevojačko prezime. Saznalo se, s druge strane, da su postali roditelji dječaka Vida, da se maleni krstio u Zagrebu... Vjerojatno čekaju bolje dane za obitelj kako bi proslavili vjenčanje. A, ako to i ne naprave, povezuje ih dijete i dugogodišnja sretna veza. Zanemarujući pauzu koju su napravili 2013. godine, Ivan i Milica zajedno su oko 10 godina.

Cropix/arhiva

Iako su zajedno već 40 godina, Matija Vuica i Jurica Popović nikad se nisu odlučili na svadbu. Poslovni i privatni partneri sretni su zajedno točno onako kako im je, žive već dugi niz godina skupa i velika su si podrška. Vuica je jednom rekla kako je odmah znala da ima partnera za cijeli život, pa čak nije imala potrebu to posebno obilježavati.

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Ella Dvornik

Danijela Martinović

Petar Grašo

Ivan Todorić

Charles Pearce

Milica Mihajlović

Matija Vuica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter