Koju tajnu skrivaju ove zvijezde?

Grizu nokte, opsesivno peru zube, psuju, prežderavaju se...


Mirjana Filipović
22.04.2017.14:45
Grizu nokte, opsesivno peru zube, psuju, prežderavaju se...
Reuters

sažeto

I one su samo ljudi, a mi donosimo popis njihovih malih nesavršenosti


Mirjana Filipović
22.04.2017.14:45

Iako vam se na prvu možda čini kako ove žene nemaju nedostataka, to zapravo nije tako. Ni svjetski slavne dame nisu savršene. I one su samo ljudi, a ovdje možete saznati i koje su njihove male nesavršenosti.

Rihanna i Kylie Jenner

Pjevačica i reality zvijezda ovisnice su o društvenim mrežama. Rihanna bez Twittera, Instagrama i Facebooka više ni ne može zamisliti svoj život, a psiholozi smatraju da je to tako jer se boji da će joj bez društvenih mreža pasti popularnost. Kylie je iskreno izjavila da se s pogledom na društvene mreže budi i odlazi spavati.

Barbra Streisand i Mila Kunis

I jedna i druga priznaju da obožavaju hranu. Barbra ističe da bez problema može svakodnevno jesti krafne i zaslađene žitarice i dobiti popriličan broj kilograma u samo nekoliko tjedana, a Mila pak skida kilograme i mršavi samo kad joj je to potrebno zbog uloga. Čim snimanje projekata dođe kraju vraća se hamburgerima i kineskoj hrani.

Lana Del Rey i Katherine Heigl

Lana i Katherine ovisnice su o cigaretama. Zvijezda 'Uvoda u anatomiju' godinama se pokušavala odreći ove loše navike, no svom poroku stalno se vraća, dok Lana bez šalice kave i cigarete ne može ni započeti dan.

Britney Spears i Olivia Wilde

Ove dvije ljepotice imaju istu lošu naviku - grizu nokte. Obje su svjesne svog problema i pokušavaju ga kontrolirati, no to im baš i ne ide od ruke.

Sarah Jessica Parker i Halle Berry

Zvijezda 'Seksa i grada' jednom je prilikom otkrila da unatoč boli i nelagodi ima potrebu gristi svoje obraze, dok Halle nesvjesno to radi s usnicama. Berry je zbog svog problema počela koristiti i balzame za usne intenzivnijih mirisa no ni to joj ne pomaže.

Cameron Diaz i Katy Perry

Glumica i pjevačica dijele opsjednutost čistoćom. Cameron zbog straha od bakterija ne voli boraviti na javnim mjestima, vrata ne otvara rukama već laktovima, a Katy ima 20 četkica za zube i pere ih šest puta na dan.

Jessica Simpson i Adele

Ne mogu bez žvakaćih guma. Adele između pjesama uvijek uzima novu. Jessica je pak ovisna o nikotinskoj gumi iako nikad nije pušila.

Keira Knightley i Helen Mirren

Neprestano psuju. Helen je poznata po tome da uvijek kaže što misli bez imalo suzdržavanja, a i kod Keire je ista situacija.

Victoria Beckham i Christina Aguilera

Ovisne su o kupovini. Victoria je priznala da godišnje potroši 150 tisuća dolara na shopping, a kad ugleda stvar koja joj se sviđa kupuje ju u svim bojama i veličinama. Ni Christina nije ništa bolja. Njezini su ormari krcati.

Jennifer Lopez i Sofia Vergara

Ne mogu bez kave, a dan obavezno započnu s nekoliko šalica.

star vibes

Rihanna

Barbra Streisand

mane

slavne žene

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter