Zašto ne vole Bradleya?

'Cooper je arogantni manipulator s podlom, hladnom stranom, a majka mu bira djevojke'


Dolores Drvodelić
18.03.2017.10:40
'Cooper je arogantni manipulator s podlom, hladnom stranom, a majka mu bira djevojke'
Reuters

sažeto

Dok Bradley Cooper uživa u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta, njegove bivše ljubavi ne pričaju o njemu s prevelikim oduševljenjem...


Dolores Drvodelić
18.03.2017.10:40

Jedan od najzgodnijih i najšarmantnijih glumaca današnjice je američki ljubimac Bradley Cooper. Njegov širok osmijeh i prodorne plave oči mamac su za svaku ženu. Iako trenutno iščekuje prvo dijete s modelom Irinom Shayk (31), 42-godišnjeg glumca prati reputacija lošeg partnera. Žene su ga optuživale, doduše neizravno, da ih je iskorištavao za publicitet, da ih nije poštovao i da je svojoj majci dopuštao da im se miješa u vezu. To su samo neki od razloga zbog kojih je Bradley Cooper došao na loš glas kod svojih lijepih kolegica.

Njegova prva i jedina službena supruga, Jennifer Esposito (43), u svojoj je autobiografiji opisala bivšu ljubav, a svi smatraju kako se radilo upravo o Bradleyju.

Profimedia

Bio je smiješan, zabavan, arogantan, manipulator, a uz to je imao i svoju pokvarenu, hladnu stranu. Njegova osobnost bila je jako prevrtljiva.

Sličnu je priču za njega imala i njegova bivša djevojka, s kojom je dvaput prekidao, 38-godišnja Zoe Saldana. Ona je u intervjuu za Marie Claire rekla kako je bila u vezi u kojoj je muškarac nije poštovao te kako nije osjećala nikakvu potrebu da s takvim čovjekom ostane u dobrim odnosima. Kako je Zoe prije svog sadašnjeg supruga Marca bila u samo dvije prave veze, svi su pretpostavili da Zoe misli upravo na Bradleyja.

Profimedia

Za Bradleyja kažu da je velik "igrač". Gotovo na svakom snimanju upozna partnericu s kojom završi u krevetu, a neki put i s više njih. Prije nego što je njegova veza sa Zoe postala javna, na snimanju filma na kojem se par upoznao, "Ukradena priča", Bradley se navodno ranije već spetljao s drugom glumicom iz filma, Olivijom Wilde. Hodanje s kolegicama s kojima bi radio na filmu davno mu je postala navika, a zlobnici bi rekli da ih ostavlja čim završi njegova promocija. S Jennifer Aniston spetljao se dok su zajedno glumili u filmu "Njemu baš i nije stalo" iz 2009. godine, a čim je stupio na set filma "Slučaj 39", zaveo je Rene Zellweger. Nju je ostavio 2011. godine, nakon što je upoznao Zoe na snimanju već spomenutog filma "Ukradena priča".

Kad je prohodao sa Zoe, Bradleyjeva majka Gloria nije bila oduševljena. Izvori tvrde kako se bolje slagala s Renee, a navijala je za što skoriji Bradleyjev prekid sa Saldanom. Gloria ima ogroman utjecaj na ljubavni život svoga sina, pa svaka koja doživi upoznavanje s njom dobije palac gore ili dolje. Barem tako tvrde oni koji su doživjeli kako Gloria "operira". Navodno je zadovoljna s Bradleyjevom zaručnicom Irinom, no možda je to zato što je ona prva koja nosi njenog unuka ili unučicu.

Profimedia

No oni bliski glumcu smatraju kako Glorija nije jedina koja se slobodno petlja u njegove ljubavne odabire. Stalno svoje prijatelje i prijateljice traži ljubavne savjete. Jednom je prilikom glumica Jennifer Lawrence, koja je s Bradleyjem glumila u tri filma, rekla da je glumcu stalno morala namještati svoje prijateljice. Tako mu se zaprijetila i da će mu složiti kolaž s njihovim slikama i reći mu neka bira. Osim kolega, mediji su ti koji znaju presuditi o Bradleyjevim vezama, jer sve napise redovito prati.

Mnogi za njegovu ljubavnu nepokolebljivost krive i njegovog novog najboljeg prijatelja Leonarda DiCaprija. Leo je poznat po svojim anđeoskim modelima od djevojaka, a otkako se njih dvojica intenzivnije druže i Cooper je zamijenio glumice za Anđelice. Prvo je to bila manekenka Suki Waterhouse, kojoj su tad bile tek 22 godine, a trenutno je to Irina.

Getty Images

ljubav

veze

prekid

Bradley Cooper

bivši

Rene Zellweger

Zoe Saldana

olivia wilde

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter