Bio je na dnu života!

Omiljeni pjevač Matea Kovačića, nogometaš mu dao više od 100 tisuća kuna! Rođen je u obitelji jugoslavenskih migranata, dvaput je bio u zatvoru i imao teške probleme!


100posto
18.08.2019.08:00
Omiljeni pjevač Matea Kovačića, nogometaš mu dao više od 100 tisuća kuna! Rođen je u obitelji jugoslavenskih migranata, dvaput je bio u zatvoru i imao teške probleme!
Foto: Instagram

sažeto

Boban Rajović danas je jedan od najpopularnijih folk pjevača u regiji, no zapravo je do uspjeha stigao u zadnji čas


100posto
18.08.2019.08:00

Zvijezda je splitskih i zagrebačkih Arena, danas održava koncerte koji su diljem regije iznimno posjećeni. S obzirom na popunjenost koncertnih prostora, možete i sami pretpostaviti da se ne radi o izvođaču iz alternativnijeg glazbenog spektra, već o Bobanu Rajović. Crnogorski glazbenik heroj je narodnjačkih zabava, no njegov životopis ipak obiluje detaljima koji bi ga lako smjestili u nekakav blues hit. Ostajao je bez novaca, bio na rubu egzistencije, posjećivao i zatvore... No, danas ga svi vole i slušaju, presudio je jedan narodnjački hit koji ga je doveo do trona. Rajovića ne pere nikakav nacionalizam, svi koji ga slušaju dragi su mu i dobrodošli, a poznat je kao veliki obožavatelj hrvatskih nogometaša.

Dobio 18500 eura od Kovačića!

No, vole i oni njega. Kako drugačije objasniti Matea Kovačića koji mu je svojedobno dao napojnicu od 18500 eura? Do danas mu je to, reći će Boban, najdraža! 'Najdraža napojnica mi je ona od Matea Kovačića, nogometaša Real Madrida. On mi je dao 18.500 eura. Kada bi bilo više takvih noći, tko zna bih li se vratio u diskoteku. Napojnica je bila toliko slatka jer nitko u dvorani nije primijetio da mi daje novac jer bi samo smotao onu ljubičastu novčanicu i stavio mi je u džep', rekao je Rajović. Možemo razumjeti.

 
 
 
View this post on Instagram

Ja još spavam u izgužvanoj majici 😂 Šta su ti nastupi svaki dan, ne stižeš ni da opeglaš 😂

A post shared by Boban Rajovic (@rajovicboban) on Aug 1, 2019 at 5:57am PDT

Život ga nije mazio, rođen je u obitelji migranata, a u zatvoru je boravio više puta

Nije ga uvijek život mazio, boravio je svojedobno u zatvoru i toga se ne srami. Tvrdi da se čovjek prošlosti ne smije sramiti. 'Bilo je raznih problema kod mene i to je neka ljudska karma. Imao sam teških trenutaka, ali sada kada sam zreliji, ne stidim se ni sekunde svog života. Imao sam pubertetskih nestašluka, tako da sam bio iza brave jedno dva puta, ali i to je za ljude. Mnogi kažu da onaj tko nije bio u zatvoru nije probao nešto pravo u životu. Mada, taj moj boravak u zatvoru je bio nešto sasvim bezopasno i glupo. U svakom slučaju to me opametilo i osnažilo', rekao je Boban za Blic. Dodao je da ipak svoju djecu odgaja potpuno suprotno.

 
 
 
View this post on Instagram

Moje dvije princeze ♥️

A post shared by Boban Rajovic (@rajovicboban) on Jul 30, 2019 at 9:51am PDT

Bio je u ogromnim dugovima, skoro mu se obitelj raspala

Uz takve, najteže dane pamti u periodu otprije 15-ak godina. Bio je u velikoj financijskoj krizi i tada mu je patila i obitelj. Sve mu se u životu uzdrmalo. 'Imao sam puno teških trenutaka, smatram da je možda ta 2003. bila presudna. Tada mi je najviše bila uzdrmana obitelj. Imao sam dvije male kćeri, a sin je imao samo dvije godine. Bio sam u Beogradu, a oni u Danskoj. Izdogađalo se svašta na privatnom planu, ostalo se i bez novca, imao sam ogromne dugove i taj period od 2003. - 2007. bio mi je najteži', rekao je Rajović koji je nakon toga uspio snimiti hit i spasiti se problema.

Rajović je, inače, karijeru počeo u Danskoj, gdje je rođen u obitelji jugoslavenskih migranata. S 19 godina počeo je pjevati po tamošnjim kafićima u vlasništvu ljudi iz Jugoslavije. Kada je odrastao, shvatio je da se za slavu i probitak treba vratiti u domovinu svojih roditelja pa je to i učinio.

Mateo Kovačić

Boban Rajović

newsletter

Prijavite se na Newsletter