Nije neprepoznatljiva, samo je nenašminkana i ima lošu frizuru

Omiljena debeljuca s velikih (i malih) ekrana u dosad najozbiljnijoj ulozi u karijeri


Dolores Drvodelić
17.03.2018.09:45
Omiljena debeljuca s velikih (i malih) ekrana u dosad najozbiljnijoj ulozi u karijeri
Reuters

sažeto

Melissa McCarthy svima je omiljena komičarka, no u ulozi spisateljice Lee Israel upustila se u dramske vode


Dolores Drvodelić
17.03.2018.09:45

Što god tko mislio o njoj, zvijezda nekih od najsmješnijih komedija u posljednjih desetak godina svakako je Melissa McCarthy. Sa svojim suprugom Benom Falconeom redovito proizvodi hitove za kino-blagajne, a neki do njih su Tammy i Michelle Darnell (The Boss).

Vjerojatno najpoznatija uloga joj je epizoda u hitu Djeveruše, za koju je čak pokupila i nominaciju za Oscara. No čini se kako joj je žanr dosadio, jer na jesen izlazi film Can You Ever Forgive Me, u kojem nema puno smijeha.

McCarthy glumi stvarnu spisateljicu Lee Israel, koja je kasnih 80-ih godina zapala u velike financijske probleme, jer je više nitko nije htio objavljivati. Spletom okolnosti Israel je naletjela na autentično pismo komičarke Fanny Brice, koje zatim proda za puno više novca nego što je u posljednje vrijeme dobivala za svoje rukopise. Tad odluči krivotvoriti pisma drugih zvijezda i na njima zarađivati. Naravno, stvari vrlo brzo krenu po zlu.

Kažu kako je McCarthy u filmu neprepoznatljiva, no mi bismo rekli da je samo nenašminkana i da ima lošu frizuru. Ipak, ovo je uloga na kakvu od nje zbilja nismo naviknuli i veselimo se vidjeti McCarthy izvan njene komičarske zone komfora.

Film izlazi na jesen, a već sad joj predviđaju barem nominaciju za Oscara. Što će se dogoditi, tek ćemo vidjeti, a film ćemo itekako pogledati.

komedija

trailer

komičarka

novi film

Melissa McCarthy

nova uloga

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter