TUŽNA VIJEST POGODILA SCENU

Oliver Dragojević teško je bolestan: 'Da, istina je, pronašli su mi tumorska tkiva, na pretragama sam'


Juraj Filipović
24.08.2017.11:20
Oliver Dragojević teško je bolestan: 'Da, istina je, pronašli su mi tumorska tkiva, na pretragama sam'
Davor Pongracic / CROPIX

sažeto

Kako neslužbeno doznajemo iz splitskog KBC-a, Dragojević boluje od teškog oblika bolesti pluća


Juraj Filipović
24.08.2017.11:20

Početkom tjedna Splitom se proširila vijest o teškom zdravstvenom stanju jednog od najpoznatijih hrvatskih glazbenika – Oliveru Dragojeviću.

U malom gradu poput Splita takve informacije brzo kolaju, a pjevača su na pretragama i kontrolama viđali građani i obožavatelji kojima Oliver nije skrivao da je bolestan.

Kako neslužbeno doznajemo iz splitskog KBC-a, Dragojević boluje od teškog oblika bolesti pluća.

"On već neko vrijeme obavlja kontrole i preglede. Dosta je oslabio i tek treba vidjeti kako će napredovati njegovo liječenje", kazao je za 100posto izvor iz spomenute bolnice.

Ipak, za komentar o čitavoj situaciju upitali smo samog pjevača. On nam je potvrdio da je bolestan, ali karcinom pluća nije spomenuo niti je o tome htio pričati.

"Da bolestan sam i upravo sam u procesu pretraga. Treba vidjeti kakvim metodama ću se liječiti, pronađeno je tumorno tkivo" kazao je za 100posto 70-godišnji Oliver Dragojević i dodao da njegova bolest nije uzrokovana pušenjem cigareta nego starošću.

Posljednji veći intervju Oliver Dragojević je dao baš za naš portal. Tada smo razgovarali uoči glazbene nagrade Cesarica koja se u Splitu održala 7. srpnja.

Oliver Dragojević

KBC Split

bolestan

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter