Konačno festival bez kiše i blata

Odlični Arcade Fire rasturili prvi dan rasprodanog INmusica


100posto
20.06.2017.08:20
Odlični Arcade Fire rasturili prvi dan rasprodanog INmusica
Ranko Šuvar/Cropix

sažeto

Izvrsno raspoloženi kanadski glazbeni genijalci svojim audio-vizualnim spektaklom oduševili su obožavatelje koji su ih svojim zaglušujućim pljeskom ispratili s pozornice


100posto
20.06.2017.08:20

Festival su energičnim nastupom otvorili žestoki Zagrepčani Killed A Fox. Dašak američkog juga na Main Stage donijeli su neumorni The Legendary Shack Shakers, a dobrih vibracija nije nedostajalo na nastupu odličnih Throes + The Shine koji su rasplesali publiku ispred OTP World Stagea te postali favoriti velikog djela publike.
Putovanje impresivnom karijerom legendarnog Darka Rundeka "ApoCalypso Now" izmamilo je osmijehe na licima svih okupljenih, a sjajni Michael Kiwanuka svojom glazbenom virtuoznošću opravdao je titulu jednog od najiščekivanijih izvođača ovogodišnjeg INmusica.

Ranko Šuvar/Cropix

Vrhunac prvog dana INmusica očekivano bio je nastup fascinantnih Arcade Fire. Odlično raspoloženi kanadski glazbeni genijalci, svojim audio-vizualnim spektaklom oduševili su obožavatelje koji su ih svojim zaglušujućim pljeskom ispratili s pozornice - do novog susreta.

U popodnevnim satima publika je uživala u predstavi "Muškarci su s Marsa, žene su s Venere" Romana Šuškovića te u svirkama hrvatskih snaga Slow Motion Suicide i Billie Joan.
Na Balkan Goes North Stageu nastupili su Dj Altman und Alltman, Dj Cristian Saavedra, te odlični bendovi Dreams of Neverland i Gorilla Cult.
Posjetitelji su uživali putovanjem kroz povijest rock glazbe na jedinstvenoj VJ pozornici smještenoj u replici Teslinog tornja.

Ranko Šuvar/Cropix

Na INmusicovim pozornicama zasviralo je mnoštvo drugih izvođača, a noćni dio zabave seli se u Night stage i Balkan Goes North Stage. Početak nezaboravnog nastavka večeri otvorili su perspektivni britanski bend HAUS i domaći Zoster dok je publika uz DJ-eve Yem kolektiva i DJ Ilka dočekala jutarnje sate uz cijeli spektar plesnih ritmova.
Sljedeća dva dana INmusica očekuju nas veliki Kings of Leon, Alt-J, Kasabian, Flogging Molly, Slaves, Repetitor i mnogi drugi!

koncert

festival

glazbeni festivali

INmusic

Arcade Fire

newsletter

Prijavite se na Newsletter