Sve im je to bilo previše

Odigrali su uloge koje su im obilježile život, a onda su pobjegli iz svijeta slavnih


Mirjana Filipović
23.08.2017.13:45
Odigrali su uloge koje su im obilježile život, a onda su pobjegli iz svijeta slavnih
Profimedia

sažeto

Nažalost, neki su se glumci odali porocima, a neki su se radije posvetili privatnom životu


Mirjana Filipović
23.08.2017.13:45

I dok zvijezdama mnogi zavide misleći kako žive život iz snova, neki od njih, koji su iskusili boravak pod svjetlima reflektora, od takvog su načina života ubrzo i pobjegli. Iako su odigrali uloge koje su im obilježile život te su mnogi bili uvjereni da je prava karijera tek pred njima, oni su smatrali drugačije.

'Prljavi ples' postao je kultni film koji se rado gleda i dan danas, a uloga Baby je Jennifer Grey (57) vinula u zvijezde. No iako se činilo kao da je to samo početak njezinog zvjezdanog statusa, ona se odlučila povući iz svijeta filma. O njoj se zadnjih godina pisalo kada je pobijedila u 'Plesu sa zvijezdama', a u to vrijeme dijagnosticiran joj je i rak štitnjače koji je prebrodila, dok su je strani mediji spominjali i zbog plastičnih operacija kojima se podvrgnula.

Profimedia

Edward Furlong (40) nekad je bio velika zvijezda. Glumio je u filmovima kao što su 'Terminator 2', 'American History X', 'Detroit Rock City', no nastavak karijere uništila je njegova ovisnost o drogi i alkoholu.

Mary-Kate (31) i Ashley Olsen (31) svi pamte po simpatičnoj ulozi u seriji 'Puna kuća', a zajedno su glumile i u filmovima kao što su 'It Takes Two' i 'New Yorke Minute'. No kako su odrastale, ove su se sestre odlučile za neke druge puteve. Posvetile su se privatnom životu i bacile se u dizajnerske vode.

Glumica Carrie Anne Moss (49) proslavila se ulogom 'Trinity' u 'Matrixu' koja ju je pratila cijeli život. Nakon što je snimila ovaj film, nije postigla veći uspjeh.

Mischa Barton (31) veliku je slavu stekla u seriji 'The O.C.', no poslije ovog projekta, nešto je pošlo krivo. Karijeru je stavila po strani, a nedavno je procurila i njezina snimka seksa koju je uspjela spriječiti da dođe u medije. Privatne probleme još nije riješila, a njezini bližnji zabrinuti su za njezino zdravlje.

Jedna od najomiljenijih serija iz devedesetih bila je 'Buffy - ubojica vampira', a slavnom ju je učinila Sarah Michelle Gellar (40). I većina ostalih uloga bila joj je u horor filmovima, pa ju je publika u tom žanru najviše mogla zamisliti. Ponude su se s vremenom smanjile, a ona se udala za Freddieja Princea Jr. s kojim ima dvoje djece.

I za kraj, svima je najviše žao Macaulaya Culkina (36) čiji je život obilježila uloga u filmu 'Sam u kući'. No svjetska slava koju je stekao još dok je bio dijete itekako je utjecala na njega. Zadnjih godina okrenuo se glazbi i osnovao vlastiti bend, no teško da će stari sjaj ikad vratiti.

zvijezde

Mischa Barton

Jennifer Grey

Edward Furlong

zvijezdefilm

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter