Deset godina Kardashiana

Od snimke seksa do brenda vrijednog milijardu dolara


Mirjana Filipović
17.08.2017.11:00
Od snimke seksa do brenda vrijednog milijardu dolara
Profimedia

sažeto

Povodom desete obljetnice prikazivanja reality showa članice slavne obitelji otkrile su dosad neke nepoznate detalje


Mirjana Filipović
17.08.2017.11:00

Otkako su 2007. započeli sa snimanjem i prikazivanjem showa 'Keeping Up With The Kardashians', čemu je prethodila objava snimke seksa Kim i njezinog bivšeg dečka, malo je onoga što su članovi ove obitelji uspjeli sakriti od javnosti.

via GIPHY

Kamere su snimile njihove suze i smijeh, vjenčanja, rastave, promjene spola, svađe, izlaske i još mnogo toga. I kad smo pomislili da više ne postoji nešto što bi nam mogli otkriti, ženski dio obitelji u intervjuu za The Hollywood Reporter s javnosti je podijelio dosad nepoznate detalje.

Primjerice, Kim (36) je po prvi put priznala da se umalo nije udala za košarkaša Krisa Humphriesa, dok Khloe (32)  tvrdi da je ideja za show 'Khloe i Lamar' bila upravo Lamarova.

via GIPHY

Kim i Kris vjenčali su se u kolovozu 2011. godine, a sve su zabilježile kamere E! televizije, a cijela ceremonija obitelji je na bankovni račun donijela 10 milijuna dolara. Iako je ovaj potez financijski bio uspješan, u stvarnom životu priča je ipak bila nešto drugačija. Naime, Kim je znala da njihov brak neće uspjeti i prije nego što je rekla 'uzimam'.

Iako su joj i majka i producent showa govorili da odustane ako nije sigurna da je to ono pravo, tom vjenčanju bila je posvećena tolika pozornost, odlučila je pokušati biti u braku makar godinu dana. No ni to im nije uspjelo. Prošlo je samo mjesec dana nakon čega su Kim i Kris odlučili okončati brak.

Njezin današnji suprug Kanye West ne oli biti dio showa, no tu i tamo se pojavi.

via GIPHY

- On je odmah rekao da ne želi biti dio toga jer to nije ono što on radi i jer ima svoju karijeru. Ipak, pojavi se s vremena na vrijeme. Znao je da bih voljela da naše zaruke budu snimljene pa je pristao na to - prisjetila se Kim.

Vjenčanje u showu ipak nisu prikazali. Najteži dio snimanja bio im je transformacija oca Bruce Jennera u ženu.

via GIPHY

- Prije snimanja sadržaj nismo uređivali, no Khloeine reakcije ipak smo doradili jer je zbog cijele situacije bila poprilično uzrujana - govori Kim.

Teško razdoblje za Khloe bila je i rastava od Lamara. Brak su okončali nakon što je on umalo umro nakon što se predozirao.

- On je htio snimati show o nama, a ja sam bila ta koja ga je otkazala. Ipak je to bilo previše - tvrdi Khloe.

Kroz ovih deset godina mogli smo pratiti i pustolovine između Kourtney i Scotta Disicka koji su zajedno dobili troje djece, no i njihova veza prošle je godine došla kraju. Epizode o njihovom prekidu Kourtney je bilo najteže snimati.

via GIPHY

- Bilo mi je grozno, no u jednom trenutku sam sjela i plakala da završim s time. To je bio najbolji način za suočiti se s time - objasnila je Kourtney.

Na temelju showa, vlastitu karijeru izgradile su i najmlađe članice showa - Kendall i Kylie. Kendall je trenutačno jedna od najtraženijih manekenki, a Kylie ima vlastitu make up liniju.

No uz sve pozitivne stvari, jedna je koja je zasigurno obilježila njihove živote, a riječ je o trenutku kada je Kim u rujnu prošle godine opljačkana u Parizu. Iako su sa svojim životom krenuli dalje, još mi je teško kada se toga prisjete.

via GIPHY

U intervjuu nije sudjelovao jedino Rob Kardashian koji je na početku showa bio mladić za kojim su ludjele žene diljem svijeta, no nakon prekida s pjevačicom Ritom Orom potpuno se zapustio i zanemario show.

Deset godina prikazivanja showa obilježit će posebnom epizodom od 90 minuta koja će biti prikazana krajem rujna. Obitelj je odlučila snimati i 14. epizodu za 80 milijuna dolara.

Kim Kardashian

reality show

Kylie Jenner

Kendall Jenner

Khloe Kardashian

Kris Jenner

Keeping Up With The Kardashians

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter