Kakvi hitovi

Od Sevkine osvete do 'poziva na parenje': Nitko nije zaboravio najupečljativije televizijske trenutke


Barbara Marinović
14.08.2018.16:00
Od Sevkine osvete do 'poziva na parenje': Nitko nije zaboravio najupečljativije televizijske trenutke
CROPIX

sažeto

Političari su imali smiješnih gafova, a celebrityji nešto skandaloznijih trenutaka


Barbara Marinović
14.08.2018.16:00

Televizija je nekad iznimno zabavna, a najčešće kada se dogode neplanirani gafovi ili pehovi. A još kad se tako nešto dogodi političarima... Zabavi nema kraja. Neki od sitnih pehova zaboravljeni su jako brzo, dok se drugi još uvijek spominju. Celebrityji su skloniji ekspadama u smislu svađa i prozivki, a neki su se trenuci itekako urezali u kolektivnu svijest.

Ivan Šuker vs. HRT-ova stolica

Kada je bivši ministar financija gostovao u HTV-ovoj emisiji Studio 4, tijekom prilično ozbiljne teme - stolica je otkazala poslušnost. Šuker je lagano tonuo, no nije se dao smesti! Oduševio se kasnije i internet, nebrojenim forama na njegov račun.

Jadranka Kosor - Neviđeni lapsus

Bila je Kosor na granici i malo je proćakulala s gostima iz Mađarske. Kada joj je čovjek rekao da je ovo prvi put da je u Hrvatskoj, bivša premijerka nadovezala se i rekla da je dan poslije jučer bila u Mađarskoj. Lapsus ligue koštao je Kosor puno provala na njen račun.

Dodati se odmah može i 'pipl mast trast as' Ingrid Antičević Marinović.

Zoran Milanović - Pad s oklopnog vozila

Ništa se nije moglo mjeriti s tim. Pao je Milanović svojedobno s oklopnog vozila i brže se podigao nego što je itko mogao percipirati da je pao. 'To vam je život. Skočite, padnete, dignete se, a ja sam se brzo digao', zaključio je tada Milanović.

Milan Bandić - Batman

'Kaj bi Bandić kao Batman, 24 sata, 16 sati sam na ulici, 24 ne mogu biti. S dva pištolja i dvije puške hodao i gledao 'ko što radi po gradu?', rekao je tada Bandić. Nije se dogodio tu nikakav gaf. Osebujni stil Bandićevog obraćanja sam je po sebi najčešće urnebesan.  Dok su političari imali komične, celebrityji su imali nešto skandaloznije TV ispade. Izdvojili smo neke od njih.

Radeljak bacao vjenčani prsten u 'Otvorenom'

Kada je komentirao svoj razvod od Vlatke Pokos, 2007. godine, toliko se Radeljak osjećao isprovociranim da je bacio prsten. Uz njega su u emisiji bili i Vedrana Rudan te Tonkica Zlački. Kad se krenuo nabacivati Vedrani Rudan, dobio je komentar da je zauzet, a potom je jednostavno skinuo prsten  i rekao da je slobodan. Bacio ga je u smjeru Mislava Bage i Tonkice Zlački. U nevjerici su tražili vjenčani prsten.

Severina i Zrinko Tutić - Porin

Kada je 2002. godine Seve izašla na pozornicu Porina i izvela 'Mala je dala' u drugačijem izdanju, svima je bilo jasno da se radi o Tutiću. 'Vitar puše, ja guštiram kapućino u jednom dubrovačkom kafiću i fiksiram plavu kosu na poznatom muškom biću. Svi ga znate, glavni je na Porinovu spisku, teški foler, ušminkani rokenroler. Joj, ispast će sad da je gad, ustvari i je, ali dobro sad', pjevala je Seve dok je Tutić skamenjeno sve gledao.

Sarah Seifert i Martina Tomčić

U Supertalentu se pojavila mlada djevojka koja tverka, odnosno lamata butinama. Nije se to svidjelo Martini Tomčić koja je njezinu izvedbu prozvala pozivom na parenje. A tek kada se Sarah pojavila na stageu u tradicionalnoj slavonskoj nošnji? Pakao.

Mirna Berend i Josip Katalenić

Mini skandal uzrokovao je Josip Katalenić davnih dana. Ubacio se tijekom izjava koje je Mirna Berend davala Dorijanu Elezoviću, htjevši nešto reći. Dopustio je Elezović Kataleniću da kaže, i nastao je pravi hit. 'Budući da sam čuo da volite ipak mlađe dečke, a ja sam opet punoljetan, pa sam mislio ako imam ikakve šanse izvesti vas na kavu ili večeru, tako nešto?', zapitao se Josip. 'Nemoj se ljutiti zlato, ali uopće nisi moj tip', otpilila ga je Mirna, a potom dodala da bi se trebao roditi kao visok, šarmantan, zgodan, pametan... Uh.

Milan Bandić

Severina

Jadranka Kosor

Mirna Berend

Sarah Seifert

Zrinko Tutić

Josip Katalenić

Ivan Šuker

Josip Dikan Radeljak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter