Hoće li oboriti Dajanin rekord?

Od missice do Bandićeve nove glasnogovornice! Još 2013. je studirala novinarstvo, a danas je uspješna mlada žena. Mateja voli sve što vole mladi!


100posto
11.10.2019.17:00
Od missice do Bandićeve nove glasnogovornice! Još 2013. je studirala novinarstvo, a danas je uspješna mlada žena. Mateja voli sve što vole mladi!
Foto: Facebook/ Boris Mataković

sažeto

Mateja Vukmirović uzdanica je Milana Bandića kojem je odnedavno glasnogovornica


100posto
11.10.2019.17:00

Otišla je s jeseni Dajana Antonija Bebek s pozicije glasnogovornice Milana Bandića. U rujnu je podnijela ostavku na tu poziciju nakon gotovo četiri godine rada u njegovoj službi. Na toj napornoj poziciji Dajana je izdržala najdulje - Bandić je tijekom karijere prije Dajane imao još tri glasnogovornice. Svojedobno je u velikom intervjuu za 100posto Dajana otkrila da je tijekom napornijih dana drži adrenalin koji donosi rad s Bandićem. 'Drži me adrenalin, pretpostavljam. Kao što sam rekla, posao je zanimljiv. Nosi puno odgovornosti, ali i lijepih trenutaka. Rijetka su radna mjesta poput ovoga u Gradu gdje svakodnevno uz gradonačelnika susrećete istaknute ljude iz kulture, sporta, znanosti, gospodarstva i politike, ali i sve naše sugrađane među kojima ima jako interesantnih osoba, a s kojima se ne bih imala priliku susresti da ne radim ovdje', rekla je tada Dajana.

Naslijedila Dajanu, ostaje vidjeti hoće li izdržati više od četiri godine i oboriti rekord

Svega par mjeseci poslije otišla je s pozicije, a na njezino mjesto stigla je dotadašnja glasnogovornica stranke 'Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti' - Mateja Vukmirović. Već je tijekom karijere bila angažirana i kao glasnogovornica Bandićeve kampanje tijekom izbora 2016. godine pa se iskustva nakupilo dovoljno da može na dnevnoj bazi pratiti intenzivan tempo zagrebačkog gradonačelnika.

FOTO: Boris Mataković

Bavila se manekenstvom, studirala novinarstvo i brzo izgradila karijeru

Stigne Mateja, doduše, uhvatiti vremena i za razonodu, a povratak na modne piste razveselio ju je tijekom modne revije dizajnerice Ivane Jurić. Predstavila je Ivana svoje nove uratke, a u uskoj crnoj haljini zablistala je i Vukmirović. Inače, Mateja je relativno nedavno diplomirala, tijekom tinejdžerskih godina bavila se manekenstvom, a svojedobno je osvojila i titulu Miss Press na izboru za Miss Alpe Adria Hrvatske. Danas je prava miss Bandićevih konferencija.

U slobodno vrijeme voli sve vole mladi - uživa na koncertima pa je tako nedavno posjetila svirku Željka Joksimovića, a vesele je i povremeni izlasci s društvom.

FOTO: Boris Mataković

dajana antonija bebek

mateja vukmirović

newsletter

Prijavite se na Newsletter