Dramatičan život pjevačice

Od djetinjstva iz pakla do titule jedne od najvećih zvijezda u cijeloj regiji, a uz sve to rušila je granice koje se nitko nije usudio


Ines Madunić
02.02.2019.15:00
Od djetinjstva iz pakla do titule jedne od najvećih zvijezda u cijeloj regiji, a uz sve to rušila je granice koje se nitko nije usudio
Marin Tironi/Cropix

sažeto

Marija Šerifović prošla je kroz mnoge dramatične životne situacije, a iz svega je izašla kao zvijezda


Ines Madunić
02.02.2019.15:00

Marija Šerifović u travnju će imati koncert u Zagrebu, i to nakon dvije godine. Srpska pjevačica koja je u sklopu ove turneje već napunila beogradsku Štark arenu sarajevski stadion Koševo u Cibonu dolazi nakn što je 2017. nastupila u punom Lisinskom. Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Šerifović je prije 12 godina pobijedila na Eurosongu s pjesmom "Molitva", a nakon toga samo je nizala uspjehe.

No, njezin život nije uvijek bio tako posložen. Rodila se u Kragujevcu u nestabilnom braku Verice i Rajka, koji su se razveli kad je ona još bila djevojčica.

Njezina majka izjavila je kako je život s Rajkom, inače glazbenikom koji je imao problema s kockanjem i alkoholom, bio pakao. Tukao ju je, a bio je poznat kao boem i ženskar. Marijina majka udala se za njega kad je imala tek 18 godina.

 
 
 
View this post on Instagram

Imam kosu. Imam i traku za kosu. 😍 #MalaMarija 🤩🤩🤩

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Oct 5, 2018 at 10:52am PDT

Devet mjeseci nakon što je ona rodila Mariju, druga je žena rodila sina iz veze sa Šerifovićem.

"Rekli su mi da postoji neko dijete i žena koja mog muža tuži za utvrđivanje očinstva. Odlučila sam otići i vidjeti dijete te razgovarati sa ženom. Kada sam vidjela dječaka, odmah sam znala da je to sin moga muža", rekla je Verica.

Tražila je razvod, a nakon toga potpuno se posvetila kćeri.

"Moj otac je bio kockar i to nas je sve puno koštalo. Nije imao granice u alkoholiziranju, a kad je moja majka bila u devetom mjesecu trudnoće, ostavio ju je i otišao s drugom ženom, s kojom je dobio Danijela, mog polubrata. Mogu zaboraviti, ali ne i oprostiti što nam je rasturio obitelj – ispričala je Marija. Ona mu je pomagala financijski kad je počela zarađivati, a s polubratom Danijelom je bliska. On se isto bavi glazbom.

Damjan Tadić/Cropix

Pogodila ju je smrt drugog polubrata Dušana iz prvog braka njezina oca, koji je 2013. preminuo s 42 godine nakon teške bolesti.

Iako je danas svima poznato kako je lezbijka te nitko s time, čak ni u Srbiji, nema problem, nije bilo lako to priznati javnosti. Marija je prije svog "izlaska iz ormara" javnosti predstavila samo jednog dečka, a to je bio Slavko Kalezić, crnogorski glumac i glazbenik koji je bio na Eurosongu 2017. godine. 

Razlog navodnog prekida bila je razdvojenost, a prekinuli su nakon njezine pobjede na Eurosongu 2010. godine.

Ubrzo nakon toga objavila je autobiografiju u kojoj je priznala da je lezbijka, a to je i ponovila na predstavljanju knjige "Ispovijest".

"Lezbijka sam! Bila sam s djevojkom i to je divan osjećaj. Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Mogu vam reći da je super imati odnos s nekim čija brada ne bode", rekla je tada.
Jako je oprezna što se tiče privatnog života i ne voli pričati o detaljima, ali je nedavno rekla kako ne traži ljubav.

Jadran Babić/Cropix

"Mislim da ljubav samo donosi probleme. Što sam starija, to sve imam manje i manje živaca i za ljude i druženja i estradu. Sve je do te mjere plastično, kao PVC. Trudim se voditi miran život, možda sa strane djeluje uzbudljiv, ali je dosadan. Danas sam shvatila da gazim 35. godinu, i zaključila da je vrijeme da vodim opušten život. Jedini dio koji treba drugi trebaju znati o Mariji jest kada radim svoj posao", rekla je pjevačica. Nedavno je ipak priznala kako razmišlja o majčinstvu, odnosno posvojenju, ali još nije sigurna je li spremna za taj korak.

pjevačica

Marija Šerifović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter