I Novković postaje otac ponovno

Očinstvo poslije 50. godine! Pađen se 'smirio' i zasnovao obitelj tek s 53, a Bebek kćer dobio u 61. godini života


Barbara Marinović
18.11.2018.20:55
Očinstvo poslije 50. godine! Pađen se 'smirio' i zasnovao obitelj tek s 53, a Bebek kćer dobio u 61. godini života
Foto: CROPIX, Facebook

sažeto

Ljubav i obiteljska sreća ne pitaju za godine, pa se ni neki naši poznati frajeri nisu razmišljali oko očinske uloge iza 50. godine života... Trend je to koji je već odavno uobičajen u svijetu


Barbara Marinović
18.11.2018.20:55

George Clooney, Warren Beatty, Hugh Grant, Mel Gibson... Svijet je prepun primjera slavnih frajera koji su postali očevi nakon 50. rođendana! Trend je to koji kreće već godinama, a posljednjih godina može se vidjeti i u Hrvatskoj. Neki su poslije pedesete postali očevi po prvi put, neki drugi, treći po treći put. No, i dalje se neobično reagira kada netko dijete dobije poslije 50. godine života.

Posljednja vijest o Borisu Novkoviću otkriva da će ponovno postati otac. Uskoro će Boris proslaviti 51. rođendan, a 52. proslavit će i u društvu svog trećeg djeteta. Naime, za Večernji list potvrdio je glazbenik da je njegova mlađahna djevojka Iris Volf trudna. Bit će to 25-godišnjakinji prvo, a njemu treće dijete. Novković iza sebe ima brak s Lucijom, s kojom je postao otac dva dječaka. Novu ljubavnu sreću s Iris sada će uljepšati i prinova. Bebi se Boris, jasno, veseli i sretan je.

CROPIX

Iako najsvježiji, nije Borisov primjer jedini, a nije bogme niti najstariji koji je u Hrvatskoj dobio dijete poslije 50. godine. Naime, kolega Vlado Kalember postao je otac u 52. godini života, kada je u braku s Anom Rucner postao otac dječaka. Ostali su Vlado i Ana i nakon razvoda u dobrim odnosima, prvenstveno zbog njihovog voljenog sina. Svojedobno nam je Ana rekla kako ne bi ona i Vlado mogli drugačije, doli biti prijatelji i prije svega dobri roditelji!

Foto: CROPIX

I Željko Bebek dobio je dvoje djece u kasnijoj dobi. Sina Zvonimira dobio je u kasnim pedesetim godinama, a kći Katarinu u 61. godini života. Sa suprugom Ružicom dobio ih je tijekom njihove sretne i velike ljubavi. Danas Zvonimir sa svojim ocem već zna i zasvirati, a energičnom Bebeku godine nitko ne bi dao.

CROPIX

Ana Šuto konačno je smirila 24 godine starijeg rokera Juricu Pađena, s kojim je u braku dobila dvoje djece. Pađen je u 53. godini zasnovao obitelj te dobio sina Vita i kći Milu. Otac je kasno postao i pokojni redatelj Krsto Papić, imao je 70 godina kada je postao otac blizanki s pokojnom suprugom Jadrankom.

Foto: Facebook

Željko Bebek

Boris Novković

Vlado Kalember

Jurica Pađen

Krsto Papić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter