Kćeri moćnih ex-yu legendi

Očevi su im bili glavni zavodnici, a one su naslijedile njihov talent i šarm! Bregović je svoje mezimice sklonio od svega, a Đuro kćer poslao u New York!


100posto
03.10.2019.15:05
Očevi su im bili glavni zavodnici, a one su naslijedile njihov talent i šarm! Bregović je svoje mezimice sklonio od svega, a Đuro kćer poslao u New York!
Screenshot: Instagram/Facebook

sažeto

Tko su djevojke koje će naslijediti svoje moćne očeve? Vladare jugoslavenske scene njihove kćeri mogle bi dostojno mijenjati


100posto
03.10.2019.15:05

Miljenik žena diljem Jugoslavije bio je Zdravko Čolić tijekom svoje velike karijere. Ostao je to do danas, no on je vjeran samo jednoj ženi - svojoj supruzi Aleksandri. S njom se vjenčao 2001. godine, a u braku su dobili i dvije kćeri. Profesorica Aleksandra živi daleko od medija, nastoji se ne eksponirati, a od fotografa i novinara nastojala je oduvijek zaštititi i svoje kćeri Unu i Laru.

No, njihova starija kći Una ovih je dana proslavila 18. rođendan i time se pohvalila na Instagramu pa su mediji prenijeli informaciju i jednoglasno konstatirali da je Čolićeva djevojčica izrasla u pravu mladu damu koja je od roditelja naslijedila i skladan fizički izgled. Hoćemo li jednog dana Unu gledati kao očevu nasljednicu na estradi? Ne znamo, no poznato je što o tome misli Zdravko. Otkrio je svojedobno da su cure od njega naslijedile glazbeni talent, no dodao i da bi volio da odaberu neki drugačiji životni put.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @unacolic on Sep 15, 2019 at 4:48am PDT

Đuro i Tanja ponosni na svoju Zalu

Očevim stopama već je krenula kćer legendarnog Branka Đurića Đure i njegove supruge Tanje. Njihova 23-godišnja kći Zala, otkriveno je nedavno, ime je dobila po jogurtu. Dok su bili zajedno i tek maštali o djeci koju će imati, odlučili su da će imati Zalu. Tako je i bilo, a njihova mezimica danas je zgodna djevojka koja želi postati glumica, baš poput oca i majke. Već je iza sebe ostavila par filmova, a snimila je i singl 'Šele zdaj' koji je komponirao njezin otac. Zala je završila prestižnu glumačku školu HB Studio u New Yorku, a osim glumom, bavi se i pisanjem poezije te piše kolumne za jedan slovenski časopis. Uza sve, stigla se i zaljubiti pa je nedavno uselila s dečkom u zajednički stan.

 
 
 
View this post on Instagram

updated imdb in bio

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) on Sep 24, 2019 at 4:37am PDT

Bregovićeve mezimice odrastale u Parizu, daleko od svega

Goran Bregović ponosan je na svoje nasljednice. Otac je četiri djevojke, od kojih je tri dobio u braku s Dženanom Sudžukom. Ema Bregović s roditeljima je odrastala u Francuskoj, gdje je i diplomirala na Likovnoj akademiji. Njezine izložbe već se uvelike prikazuju, imala je par samostalnih izložba u Beogradu i Parizu... Bregović je na uspjehe svoje kćeri ponosan, a ona je u intervjuu za Novosti prije dvije godine priznala da je nije nikada sputavala činjenica da joj je otac legenda jugoslavenske glazbe. 'Srećom, ne živim estradnim životom, i to je veliko olakšanje. Živimo jednostavno, bez glamura, družim se s normalnim ljudima. Roditelji su me tjerali uvijek da studiram, možda upišem još jedan fakultet. Ne mislim da me ikada sputavalo to što sam kćer Gorana Bregovića. Roditelji su mi govorili da ništa ne može pasti s neba, da treba puno raditi da Brje to bit života', priča Ema. Dok se Ema bavi umjetnošću, Una je krenula stopama svoje majke pa se bavi manekenstvom, barem koliko se da zaključiti iz podataka dostupnih na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram

Who else is summer ready apart from @unabregovic? 😎 #WLYG

A post shared by We Love Your Genes (#WLYG) (@weloveyourgenes) on Jun 24, 2016 at 10:19am PDT

Mezimica Mladena Vojičića Tife je krenula očevim stopama, pjeva u gotik metal grupi 'Dolia', a usto je izvrsna violinistica. Svoju karijeru ne gradi na skandalima, niti na činjenici da joj je otac glazbena legenda s ovih prostora već isključivo pokušava osvojiti scenu vlastitim sposobnostima.

Zdravko Čolić

Goran Bregović

Mladen Vojičić Tifa

Branko Đurić Đuro

newsletter

Prijavite se na Newsletter