Kad je Diana shvatila da je brak gotov

Obukla je seksi donje rublje za Charlesa, a on joj se nasmijao u lice i otrčao Camilli


Ines Madunić
12.08.2017.21:45
Obukla je seksi donje rublje za Charlesa, a on joj se nasmijao u lice i otrčao Camilli
Profimedia

sažeto

Bila je to večer kad se princeza od Walesa suočila s ljubavnicom svog muža, Camillom Parker Bowles


Ines Madunić
12.08.2017.21:45

Već dvije godine trajala je obnovljena afera princa Charlesa (68) i Camille Parker Bowles (70), a princeza Diana za sve je znala. Bila je očajna i na rubu živaca, svaki dan isfrustrirana ponašanjem svog muža s kojim više nije spavala u istoj sobi.

Kad je stigao poziv za večeru povodom 40. rođendana Annabel Elliot 1989. godine, Camilline sestre, Diana je odlučila da će otići s Charlesom. Naravno, bila je pozvana iz pristojnosti, ali nitko nije očekivao da će se stvarno pojaviti. Camilla je navodno poludjela i počela vikati da ne može vjerovati da je "ta jebena kučka odlučila doći". No, Diana je bila očajna i htjela je spasiti svoj brak. Nažalost, tu joj je večer postalo jasno da od toga neće biti ništa.

Profimedia

Osim što je htjela zasjeniti Camillu pred svima svojom pojavom, htjela je i ponovno zavesti svog muža. Ranije tog dana kupila je u Harrod'su seksi, provokativno donje rublje, kakvo inače nije nosila. Pozvala je Charlesa u svoju sobu da mu pokaže kako izgleda, no nije dobila reakciju kakvu se nadala.

"Izgledaš smiješno", rekao joj je nakon što ju je odmjerio od glave do pete. Diana je bila slomljena. Dok su se vozili prema zabavi, Charles joj je u autu rekao da ne razumije zašto ide s njim i da ju ne želi tamo. Dianine frustracije samo su rasle.

Na večeri je bila mirna, a nakon jela cijela se zabava premjestila na kat vile. Svi su otišli osim Charlesa i Camille. Diana se odlučno spustila u sobu gdje su njih dvoje sjedili za stolom s prijateljem.

Profimedia

"Možete li nas ostaviti nakratko? Želim pričati s Camillom", rekla je Diana. Princ je promrmljao da se "osjeća kao školarac" i poslušno otišao iz sobe. Bilo je vrijeme za okršaj supruge i ljubavnice.

"Samo ti želim reći da znam što se događa. Žao mi je što vam stojim na putu. Mora da je za vas ovo pakao, ali ne ponašajte se kao da sam idiot", rekla je Diana Camilli, koja joj nije ostala dužna.

"Imaš sve što si ikad željela. Svi muškarci na svijetu zaljubljeni su u tebe, imaš dva predivna sina. Što još možeš željeti?", na što je princeza odgovorila: "Svog muža."
Bila je to večer kad je Diana shvatila da je njezin brak gotov, navodi Daily Mail. S Charlesom se službeno razvela tek sedam godina poslije.

kraljevska obitelj

brak

razvod

princeza Diana

princ Charles

Camilla Parker Bowles

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter