Živjela je za posao dok nije upoznala fatalnog klavijaturista

Obožavali su je gledatelji HTV-ovog Dnevnika, a Hloverka ju je 'oplakivala'! Bila je najomiljenija voditeljica u Hrvata


100posto
02.10.2019.18:00
Obožavali su je gledatelji HTV-ovog Dnevnika, a Hloverka ju je 'oplakivala'! Bila je najomiljenija voditeljica u Hrvata
Foto: Mladen Pobi/CROPIX

sažeto

Nensi Blažević na HTV-u je provela 14 godina, a otišla je kako bi se mogla više posvetiti obitelji. Nakon udaja i rođenja kćeri - novinarstvo više nije bilo jedino što je mogla živjeti


100posto
02.10.2019.18:00

Kada je 2008. godine odlučila otići s HTV-a, mnogi su ostali razočarani zbog takve odluke Nensi Blažević. Proslavila se još dok je nosila prezime Brlek, a HTV je napustila kako bi se pridružila jednoj velikoj medijskoj kući. U istoj je ostala do 2011. godine, a tada se odlučila u potpunosti povući iz novinarstva. Mnogi su se čudili toj odluci, no Nensi je odabrala tada nešto laganiji životni ritam te se posvetila podučavanju studenata na Veleučilištu VERN. Danas je tamo navedena kao poznata gošća predavačica. U međuvremenu je Nensi i doktorirala.

Naime, u međuvremenu se 2016. godine odlučila vratiti na male ekrane pa je postala voditeljica i urednica na Al Jazeeri. Uzela je tad voditeljsku palicu emisije 'Kontekst' i vratila se tako svojoj velikoj ljubavi.

Foto: Kristina Fazinic/CROPIX

Na HRT je došla devedesetih, a otišla 2008. godine

Ova poznata novinarka i voditeljica na televiziji je na HTV-u je provela 14 godina, pridružila se toj televiziji 1994. godine kao tada mlada i ambiciozna novinarka. Vodila je Zagrebačku panoramu, a od 1996. godine vodila i uređivala podnevni Dnevnik. Središnji je Dnevnik počela voditi od 1997., a vodila ga je sedam godina. Usto, na HTV-u je radila i priloge za specijalizirane emisije poput 'Putokaza', 'Euromagazina' i 'Prometnog mira'. Blažević je u karijeri odradila niz velikih i važnih projekata.

Osim karijere u novinarstvu, bila joj je uvijek važna i obiteljska situacija, a upravo je vrijeme za obitelj bilo jedan od razloga iz kojih je svojedobno napustila taj naporan novinarski tempo za koji je živjela dok je na HTV-u radila. Naime, ovih dana će Nensi sa suprugom proslaviti 16. godišnjicu braka. Vjenčali su se 2003. godine u crkvi sv. Barbare na zagrebačkom Vrapču, u društvu najbližih prijatelja i obitelji. Zaljubili su se na prvi pogled svega godinu ranije. Nakon svadbe, stigla im je i djevojčica.

Foto: Tomislav Zorić/CROPIX

nensi blažević

nensi brlek blažević

newsletter

Prijavite se na Newsletter