Brutalne i ružne glasine

Oboljela je od teške bolesti i povukla se na neko vrijeme pa su oko nje stvorili žestoku teoriju zavjere! Isto se dogodilo i našoj dance legendi Kasandri!


100posto
27.06.2019.08:00
Oboljela je od teške bolesti i povukla se na neko vrijeme pa su oko nje stvorili žestoku teoriju zavjere! Isto se dogodilo i našoj dance legendi Kasandri!
Foto: Cropix/Profimedia

sažeto

Avril Lavigne svojedobno se povukla jer je oboljela od teške bolesti. Željela se što prije oporaviti te je uzela vrijeme za sebe, a onda su krenule užasne glasine


100posto
27.06.2019.08:00

Petnaestak godina je imala Avril Lavigne kada je postala svjetska senzacija. Na svjetsku glazbenu scenu stupila je kao tinejdžerica, a otad javnost nije prestala intrigirati. U trenutku kada se na nekoliko godina povukla iz javnosti, Avril su počele pratiti brutalne glasine. Kanadska pjevačica, glumica i autorica zbog svoje je slave bila žrtvom više teorija zavjere.

Nakon modne linije, šest albuma, par filmskih uloga i turneja diljem svijeta, Avril je napravila pauzu. Ne bez razloga, naime, dijagnosticirana joj je teška kronična bolest. Lajmska bolest zahvaća centralni živčani sustav, a može se proširiti na svaki organ. Bolest joj je odavno dijagnosticirana, a do dijagnoze je prošla težak put pretraga. Trebalo je vremena dok su liječnici uspostavili baš tu dijagnozu, a potom krenuli na put prema oporavku.

Prikovana za krevet

'Bila sam prikovana za krevet, to je bio najgori period u životu, na pola sam terapije i već sam puno bolje, napredujem. Zahvalna sam što znam da ću se potpuno oporaviti. Mislim da je ovo moja druga šansa za život, želim nastaviti raditi ono što volim', pričala je 2015. u intervjuu Avril.

Getty Images

Zaposlila dvojnicu?

Tijekom perioda u kojem je bila izvan očiju javnosti, o Avril su počele kružiti glasine da je preminula. Tako su mediji tvrdili da je prava Lavigne preminula 2003. te da je otad njezin identitet preuzela Melissa Vandella. Prema toj teoriji Avril je zaposlila Melissu da joj pomogne nositi se s velikom slavom, a to je mogla napraviti jer Vandella i Avril nevjerojatno nalikuju jedna na drugu. Naravno, radi se o žestokim teorijama zavjere kakvih nije bila žrtva samo Lavigne.

Dogodilo se to i Beyonce, Eminemu, Taylor Swift, ali i našoj nekad slavnoj pjevačici Kasandri. Kada se povukla iz javnosti, dance zvijezda postala je žrtvom brojnih užasnih glasina, a među najgore svakako spada ona da je Kasandra preminula.

Foto: CROPIX

Avril Lavigne

Kasandra

newsletter

Prijavite se na Newsletter