Podrška stigla sa svih strana

Obitelji Vatrenih u Moskvi! Vida dobio i bećarac: 'Domagoje, miholjački sine, hvala ti u ime Domovine. I od Boga primi blagoslove pa pohitaj u pobjede nove'


Barbara Marinović
15.07.2018.15:55
Obitelji Vatrenih u Moskvi! Vida dobio i bećarac: 'Domagoje, miholjački sine, hvala ti u ime Domovine. I od Boga primi blagoslove pa pohitaj u pobjede nove'
Screenshot/Instagram

sažeto

Obitelji Marcela Brozovića, Luke Modrića, Domagoja Vide, Ivana Perišića, Luke Rakitića... Svi su u Moskvi, svi su uz dečke. Cijela Hrvatska danas je jedna velika vatrena obitelj


Barbara Marinović
15.07.2018.15:55

Uz Vatrene je danas cijela zemlja, ujedinila se cijela Hrvatska i sigurni smo da dečki to osjećaju! Malo nas je, al' nas ima! Pripremaju se momci za utakmicu s Francuzima, odbrojavaju se minute, a u napetosti i opuštanju pred bitku života pomažu im njihove voljene. Ivanu Rakitiću stigla je u Moskvu njegova lijepa supruga Raquel, a sa sobom je povela i sestru! 'Idemo, moj živote', napisala je Raquel pored videa na kojem navijaju. Mauri je dosad bila s kćerkicama, no ovo se ne propušta i stigla je u Rusiju kako bi bila uz Raketu.

Izabel Kovačić provodi vrijeme sa svojim Mateom, a par je društvu djece kolega. Izabel je objavila video na kojem Mateu u krilu sjede kći Luke Modrića i sin Domagoja Vide. Mali slatkiši dali su Mateu puse, a on se topio dok je njegova supruga snimala - preslatko. Još je to jedan dokaz da su reprezentativci jedna velika obitelj.

Ivana Vida objavljuje iz sata u sat na Insta Storyju kako teku pripreme. Preslatkog Davida mama je pripremila za navijačko izdanje, a potom je objavila fotografiju sa svojim supatnicama u autobusu. Cure su, izgleda, krenule.

Screenshot/Instagram

Najjači moment koji je Ivana objavila ipak je bećarac posvećen Domagoju Vidi! 'Domagoje, miholjačka diko, svoga naroda srce si veliko. Tebe slave sva slavonska sela, gradovi i Domovina cijela! Domagoje, miholjački sine, hvala ti u ime Domovine. I od Boga primi blagoslove pa pohitaj u pobjede nove', napisao je, između ostalog, u Donjem Miholjcu Zdravko Živković njihovom ponosu - Vidi!

Screenshot/Instagram

Franka Batelić pozirala je uz Josipu Perišić i njenog sina Leonarda, a objavila je i fotkicu sa Vidom mlađim.

Maleni je zaista osvojio srca svih na ovom Svjetskom prvenstvu. Josipa Perišić objavila je nekoliko fotografija i poručila: 'Idemo po zlato!'. Podrška je stigla i EpicBrozu! Marcelu Brozoviću stigla je supruga Silvija s kćerkicom Aurorom i njegovim tatom Ivanom!

Screenshot/Instagram

Mateo Kovačić

Franka Batelić

Domagoj Vida

Ivana Vida

Izabel Kovačić

Raquel Mauri

Josipa Perišić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter