Živi mirno i daleko od javnosti

Nudili su joj posao u zamjenu za seks, odustala je od manekenstva: Misica je promijenila prezime i preselila se u rodni grad


Ines Madunić
08.08.2019.14:00
Nudili su joj posao u zamjenu za seks, odustala je od manekenstva: Misica je promijenila prezime i preselila se u rodni grad
Damir Glibušić/Cropix

sažeto

Tajana Jeremić vratila se u rodni Vukovar i tamo odgaja svoje dvoje djece


Ines Madunić
08.08.2019.14:00

Nije imala ni 18 godina kad je postala najljepša djevojka u Hrvatskoj, a Vukovarka Tajana Jeremić priznala je kasnije za Novu TV da se nije baš najbolje snašla u ulozi Miss Hrvatske.

"Titulu Miss Hrvatske ponijela sam sa 17 godina i u tom trenutku nisam bila svjesna odgovornosti i obveza koje titula nosi sa sobom. Rastrgana između Vukovara, Osijeka zbog obrazovanja i Zagreba, odlučila sam da svoj život želim usmjeriti ka nekim drugim životnim izazovima", rekla je za Novu TV prošle godine.

Tajana je postala Miss 2007. godine, a uskoro se zaljubila u Andriju Prkačina, inače sina političara Ante Prkačina iz Slavonskog Broda.

Ranko Šuvar/Cropix

Prije nego što je ostala trudna s prvim djetetom, Tajana je ispričala kako je doživjela i prvu nemoralnu ponudu, koja je vjerojatno utjecala na njezinu odluku da se bavi nečim drugim u životu.

Naime, jedan joj je muškarac jasno dao do znanja da očekuje seks od nje ako joj da posao pojavljivanja u reklami. Ona je u nevjerici odustala od te suradnje.

"Kada se osvrnem 11 godina unazad, shvaćam koliko je to bilo veliko iskustvo za mene. Upoznati puno divnih ljudi, putovati diljem svijeta te upoznavati druge kulture i običaje nešto je što svakoga čovjeka čini bogatijim. Svijet modelinga u tom trenutku nije bila uloga u kojoj sam se pronalazila. Sve ono što povlači javni život sa sobom nije ono što mene privlači i ispunjava, privatnost je neprocjenjiva", rekla je za Novu TV.

Kad se udala za Andriju uzela je njegovo prezime i preselila se u Slavonski Brod, gdje su zajedno vodili fitness centar. Imaju dvoje djece, ali brak nije izdržao. Kad su se razveli, Tajana je odlučila vratiti se u Vukovar s djecom.

Ranko Šuvar/Cropix

Prošle je godine rekla kako ne žali ni za čim te smatra da još ima vremena za ostvariti sve svoje snove. Zato je i krenula na edukaciju za kozmetičarku, a želja joj je otvoriti svoj salon.

"Vukovar je oduvijek bio grad koji me vukao srcem te sam se nakon rastave braka odlučila ponovno tamo vratiti sa svojom obitelji. Danas se usavršavam za kozmetičarku. Cjeloživotno učenje nešto je čemu svi težimo i shodno tome kontinuirano radim na sebi, edukaciji i usavršavanju koje ću implementirati kroz rad svog kozmetičkog salona", kaže Tajana.

Iako su se razveli, s bivšim je mužem u dobrim odnosima te zajedno odgajaju djecu.

Miss Hrvatske

Tajana Jeremić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter