Navodno je opsjednut poznatom pjevačicom

Nogometaš o kojem zbog navodne afere priča cijeli Balkan! Ognjen je tetovirao četničkog koljača, vrijeđao navijače i stavio na sebe granice RS


100posto
12.01.2019.08:30
Nogometaš o kojem zbog navodne afere priča cijeli Balkan! Ognjen je tetovirao četničkog koljača, vrijeđao navijače i stavio na sebe granice RS
Foto: Instagram

sažeto

Jelena Karleuša na meti je medija pa su joj prišili aferu s Ognjenom Vranješom. Od njegovih stavova vjerojatno bi joj odmah bilo slabo


100posto
12.01.2019.08:30

Ime nogometaša Ognjena Vranješa ovih se dana povlači po tabloidima u susjednoj BiH i Srbiji, a sve zbog činjenice da je u navodnoj aferi s Jelenom Karleušom. Pjevačica je inače u dugom braku s Duškom Tošićem, a kada su novinski napisi o bračnoj krizi krenuli, Jelena i Duško vrlo su brzo sve demantirali, rekavši da je njihov brak u savršenom stanju te da su glasine neistinite. Da podsjetimo, srpski mediji tvrde da se Jelena s nogometašem dopisivala, a naknadno su isplivale i informacije o darovima te Ognjenovom navodno opsesijom.

Zgrožena zbog napada na njezin brak

Teško je povjerovati u takve navode, pogotovo kada se zna kakvih je svjetonazora Jelena, a kakvih Vranješ. Dijametralno su suprotni njezini stavovi od onih koje ima skandalozni Ognjen, koji je, inače, također u braku. Jelena je na sve izjavila da su je navodi o bračnoj nevjeri jako pogodili. 'Udarili su mi na djecu! Bolesna majka mi je ovo teško podnijela. Moj brak je jači od tabloidnih napada', između ostalog je izjavila Karleuša za Kurir.

Vranješ je ovih dana dobio niz naslovnica, našavši se tako u navodnom ljubavnom trokutu. Dotad ih je dobivao zbog svojih tetovaža, sukoba s navijačima BiH reprezentacije i stavovima koji su prilično nazadni, frapantni i degutantni.

Foto: Instagram

Prvi skandal koji ga je doveo do regionalnih naslova bio je onaj s tetovažom granica Republike Srpske. Navijači BiH reprezentacije su se uvrijedili, a on je tetovažu naknadno prekrio. Stav da mu je čin loš izrazili su i neki kolege, vno on se nije dao smesti pa je navijače koji su ga osudili nazvao bauštelcima.

 
 
 
View this post on Instagram

🌊🌊🌊🌞🌞🌞

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Aug 6, 2018 at 7:22am PDT

Nije mogao izdržati Vranješ pa je godinama kasnije tijelo tetovirao likom četničkog vojvode. Krvavog popa iz Strmice, odnosno lik Momčila Đujića, stavio je na svoju ruku. Inače, Krvavi pop je u Drugom svjetskom ratu s četnicima radio pokolje u brojnim selima, a kod Knina osnovao i sabirni logor. Patentirao je i spravu za mučenje, a kasnije dodijelio titulu četničkog vojvode Vojislavu Šešelju. Davao je podršku tijekom 90-ih četničkim klanjima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Ipak, životni put nije završio u otadžbini, već je umro u Americi, tamo je pobjegao da ne bi za svoje zločine bio kažnjen.

Odmah su se od Vranješevog poteza ogradili iz nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, osudivši veličanje fašizma. Dio tamošnje javnosti smatrao je da je taj potez Vranješa trebao koštati mjesta u reprezentaciji.

Jelena Karleuša

Ognjen Vranješ

Duško Tošić

newsletter

Prijavite se na Newsletter