Liam ga nije prežalio

'Noel je dugo planirao izlazak iz Oasisa, a onda je za sve okrivio mene'


Ines Madunić
04.09.2017.10:35
'Noel je dugo planirao izlazak iz Oasisa, a onda je za sve okrivio mene'
Reuters

sažeto

Braća Gallagher razišli su se 2009. godine, a sad obojica imaju solo karijere


Ines Madunić
04.09.2017.10:35

Obožavatelji brit popa nikad nisu prežalili raspad Oasisa, a čini se da ni Liam Gallagher (44) nije prešao preko toga. Od 2009. godine nije razgovarao sa starijim bratom Noelom (50), koji je nakon svađe u Parizu prije koncerta napustio bend.

"Noel i menadžment benda mislili su kako da se jebeno riješe ovoga da on krene u solo karijeru pa su smislili da okrive kretena koji previše pije", rekao je Liam u intervjuu, misleći, dakako, na sebe. Još je ljut na brata zbog toga.

"Ušetao sam u njihov plan. Prije nego što su inscenirali tu svađu i raspad, Noel je pričao s Paulom Wellerom kako je izašao iz Jama, a sastao se i Johnnyjem Marrom da ga pita kako je izašao iz jednog od najvećih bendova u zemlji, The Smithsa. Ja nisam uništio Oasis. Jebeno volim Oasis. Zašto bih to htio napraviti?", rekao je Liam.

Iako se već godinama javno svađa s Noelom, vjeruje da pravi fanovi benda nisu izabrali stranu, nego im obojica idu na živce. Također je dodao da nema šanse da se Oasis ponovno okupi.

Noel je, inače, objavio solo albume "Noel Gallagher's High Flying Birds" i "Chasing Yesterday", dok će Liam u listopadu objaviti svoj prvi solo uradak, "As You Were".

bend

Liam Gallagher

Oasis

raspad

Noel Gallagher

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter