ima li koja hitna slobodna?

Njima je bilo teško izdržati! Kovačićeva Izabel od stresa navalila na hrenovke, Franku osramotio Ćorluka!


Barbara Marinović
02.07.2018.12:40
Njima je bilo teško izdržati! Kovačićeva Izabel od stresa navalila na hrenovke, Franku osramotio Ćorluka!
Tom Dubravec / CROPIX/ Instagram

sažeto

Čelični živci bili su potrebni da bi se odgledala jučerašnja borba Vatrenih za osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva


Barbara Marinović
02.07.2018.12:40

„Ima li koja hitna slobodna?”, zavapio je sinoć Saša Lozar na svom Instagramu – i tako opisao osjećaje nacije. Kolektivni trans, u koji je svojim pogotkom za pobjedu nad Danskom Ivan Rakitić bacio naciju, traje i danas. Atmosfera je bila užarena i na društvenim mrežama, a poznati Hrvati i Hrvatice uz Vatrene su proživljavali ovu nogometnu dramu. Nije Lozar jedini bio za hitnu, predinfarktno stanje neki su liječili na drugačije načine.

 

Ima koja hitna slobodna?!

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on Jul 1, 2018 at 2:07pm PDT

Pokazao je to njegov kolega Luka Bulić, koji je sinoć obavijestio sve da je križanje Vukovarske i Savske u Zagrebu zatvoreno! „Ajmooooooo daljeeeeeee”, euforično je obavijestio Bulić sve svoje obožavatelje na Facebooku. Čini se da se Bulić pošteno proveselio.

 

Križanje Vukovarske i Savske je zatvoreno!!! Ajmoooooooo daljeeeee!!!!

A post shared by Luka Bulić (@lukabulic) on Jul 1, 2018 at 1:52pm PDT

Franka se „osramotila”, a Izabel navalila na hranu

Jasno je da je najveća euforija drmala „vatrene” supruge i djevojke. Franku Batelić osramotio je zaručnik Ćorluka objavivši njenu fotografiju na kojoj u društvu njihovog psa , uz navijačku kapicu i zanimljiv outfit bodri i slavljenički pleše zbog pobjede.

Snažnu podršku Izabel Kovačić pružala je s tribina svom supugom Mateu. Uoči utakmice u Rusiji je mahala hrvatskom zastavom i poručila da joj je srce kao kuća. Iscrpio je lijepu Izabel ovaj nogometni triler pa je nešto kasnije na tribinama uhvaćena i kako jede hot dog.

Screenshot/ Instagram

Vatrena estradna podrška

Žestoka podrška stigla je i iz redova estrade. Lana Jurčević podijelila je svoju fotografiju u uskoj haljinici, uz poruku: „Pa to je to! Koji osjećaj! Bože mili koliko stresa”.

„Samo jako! Jako ili nikako!”, poručila je s druge strane Lidija Bačić. Strastvena navijačica i ljubiteljica nogometa ovog puta je navijala u sebi nesvojestvenom, čednom izdanju. Uske, ali duge hlače, uski topić – tek natruhe dekoltea.

Ovog puta i Lidija je svu energiju usmjerila na nogomet, ostavivši tako prazni prostor pred Nives Celzijus, koja ju je ovog puta nadmašila!

A koga ova poznavateljica nogometnih prilika ne bi zasjenila? Podršku je dečkima pružala u majici dubokog, dubokog dekoltea pa je svim srcem i punim plućima bodrila momke. Jelena Rozga nije sebe stavila u prvi plan, utakmicu je pratila kod kuće, uz svog psa, a dečkima je svoje bravo poručila uz popratnu snimku.

Screenshot/Instagram

I Tony Cetinski dao je svoj sud o utakmici i sumirao ono što svi danas misle: „Subašića za predsjednika”!

Nije izostala ni podrška naših vrhunskih sportaša! Ivica Kostelić suzama radosnicama čestitao je dečkima na pobjedu, a utakmicu je pratio u krugu obitelji.

 

Suze radosnice. Hvala decki. Ponos! 🇭🇷

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on Jul 1, 2018 at 2:01pm PDT

Blanka Vlašić pratila je utakmicu putem svog Twittera, a jutros je Hrvate kratko upitala: „Je li itko sinoć u Hrvatskoj spavao?” Nekako slutimo odgovor!

navijači

Nives Celzijus

Lidija Bačić

Tony Cetinski

Lana Jurčević

Ivica Kostelić

Blanka Vlašić

Saša Lozar

poznati

nogometno prvenstvo

Luka Bulić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter