Znate li koliko su visoke i teške?

Nives je najteža i može se pohvaliti najbujnijim oblinama, dok je Lana baš taman! S druge strane, Ella i Jelena prave su 'blizanke'


Barbara Marinović
08.12.2018.15:00
Nives je najteža i može se pohvaliti najbujnijim oblinama, dok je Lana baš taman! S druge strane, Ella i Jelena prave su 'blizanke'
Foto: CROPIX

sažeto

Doći do linije iz snova nije uvijek lako. Dok je nekima ljepota došla genetski, drugi su se za istu morali dobrano potruditi


Barbara Marinović
08.12.2018.15:00

Znate li koliko su visoke i teške neke naše zvijezde? Mnogi se dive njihovim istreniranim, čvrstim tijelima i idealnim mjerama. I dok će neke dame reći da liniju duguju dobrim genima, druge se ne libe priznati da se za izgled znaju malo i potruditi.

Ella Dvornik javnosti je otkrila koliko je teška kada je napokon skinula kilograme nakupljene u trudnoći. Nije dobila previše, dapače, dobro je nosila svoje kilograme jer je sitnije građena. Mnogi su znali komentirati prije negoli je ostala trudna, da je i premršava. Blogerica je inače visoka 170 centimetara, a teži oko 55 kilograma. Idealne mjere i sitna građa tijela zaslužni su za njezine nekadašnje manekenske izlete.

Seve vježba i jako je disciplinirana

Svega centimetar više visoka je Severina. Kraljica estrade visoka je 171 centimetar, a teška također oko 55 kilograma. Nekad je kritiziraju da je premršava, no činjenica je da Severina ima zdrave proporcije. Usto, jako je utrenirana, vježba disciplinirano koliko može, a troši priličnu energiju i na nastupe na koncertima.

Instagram

Rozga ima mjere identične onima Elle Dvornik te je oduvijek krhko građena. Od početka karijere dobila je pokoji kilogram, obline joj sjajno stoje uz vretenasto tijelo kojeg je vlasnica. Utrenirala ga je dodatno kroz treninge, kao djevojčica i mlada djevojka trenirala je balet, u kojem joj se smiješila perspektivna karijera.

Screenshot/Instagram

Sitna Maja i bombastična Nives

Zgodna Lana Jurčević visoka je 172 centimetra te teška između 55 i 60 kilograma. Ne opterećuje se previše svojim kilogramima. Fizički je iznimno aktivna, voli plesati, trenirati, šetati... Formula je to za liniju iz snova.

Instagram

Nives Celzijus visoka je 168 centimetara, a na tu visinu ima 60 kilograma. Na njezinom tijelu dominiraju obline, bujne grudi, guza, bokovi. Potrebe za nekakvom pomoći sa strane - Nives nema!

Foto: CROPIX

Maja Šuput prava je mala džepna Venera, teška je 52 kilograma, a visoka 162 centimetra. Sitna je, a obline je morala nadograditi pa je tako povećala grudi kod kirurga - i otvoreno to priznala. Čemu, uostalom, skrivati očigledno?

CROPIX

Severina

Ella Dvornik

Maja Šuput

Nives Celzijus

Lana Jurčević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter