Fatalne ljubavi skrivali su kratko!

Nitko nije podigao toliko prašine kao Tia koja je u Dubaiju fotografirala Mamića s leđa! Ni Ćorluka nije dugo mogao ostati bez komentara na Franku, a Ecija će eksplodirati od sreće s Pokrivačem


100posto
12.08.2019.19:00
Nitko nije podigao toliko prašine kao Tia koja je u Dubaiju fotografirala Mamića s leđa! Ni Ćorluka nije dugo mogao ostati bez komentara na Franku, a Ecija će eksplodirati od sreće s Pokrivačem
Foto: Instagram

sažeto

Era društvenih mreža donijela je i neke novitete pa tako zvijezde same imaju priliku objavljivati važne poslovne i privatne trenutke. Evo kako su slavni tijekom godina objavljivali ljubav


100posto
12.08.2019.19:00

Ere prije Instagrama više se nitko i ne sjeća. Danas se tražila fotogenična odjeća i još fotogeničniji krajolici, a u kombinaciji s idealnom pozom pada kiša lajkova. Nije to sve, otkrio je Instagram podosta o ljudima, a tako i njihovim privatnim životima. Nekad su ljubavne ispovijesti bliještile s naslovnica brojnih magazina, a danas za tim nema potrebe. Za sve javnosti poznate i one koji se tako osjećaju - tu je Instagram. Ultimativno ostvarenje sna za sve one koji svoje velike vijesti žele objaviti pod svojim uvjetima, vlastitim fotografijama i izjavama.

Ecija u tangicama ljubila Pokrivača za prvu službenu fotografiju

Potonja koja je to napravila je voditeljica Ecija Ivušić. Nije željela zvučati dramatično, no uspjela je. Dugo je čekala ljubav, a sada ju je konačno i našla u liku bivšeg nogometaša Nikole Pokrivača. Par je za javnu premijeru odabrao prekrasnu plažu u okolici Vela Luke, gdje Ecija obiteljski ljetuje od djetinjstva. U rodni kraj svog oca dovela je Ivušić i Pokrivača, gdje su poljupcima u plićaku potvrdili ogromnu ljubav. 'Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto... Al' već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te moj N', napisala je Ecija. 'Kamen gori, val se pjeni, govorili nismo ništa, zagrljeni, zagrljeni', pjeva Frano Lasić. Nije ni znao da je stihovima ilustrirao ono što ćemo desetljećima kasnije gledati u obliku Instagram fotografija.

Mišerić zagrljena sa Sandrom s Maldiva iznenadila objavom: 'Sretna. Volim. Hoću podijeliti'

Želju da podijeli veliku ljubav koja joj se dogodila imala je i Ivana Mišerić. Poznata voditeljica s poduzetnikom Sandrom Murom vezu je obznanila u studenom prošle godine. Tada je par boravio na Maldivima, odmarali su se od stresne zagrebačke svakodnevice. Na bajkovitoj lokaciji odlučila je otkriti koga voli. 'Mozgam što napisati na fotku... Nešto duboko, smiješno, simpatično... Joj, previše opcija. Sretna. Volim. Hoću podijeliti', napisala je Mišerić uz fotografiju na kojoj je prvi put javno pozirala u Sandrovom zagrljaju.

Gruica vezu potvrdila nakon medijskih nagađanja

Potvrdu ljubavi putem Instagrama odradila je i glumica Ana Gruica. Iako je u medijima mjesec dana ranije objavljeno da ljubi splitskog psihijatra Borana Uglešića, Gruica je za objavu kratko pričekala, a potom objavila njihovu zajedničku fotografiju iz Dubrovnika. Otkrila je tada da je spojila ugodno s korisnim, a uz objavu nije dijelila sladunjav popratni tekst. Vezu s Boranom ne želi javno eksponirati, kako nam je svojedobno otkrila, i zbog prirode njegovog posla. S Uglešićem je, inače, dugo godina bila prijateljica, a ljubav im se dogodila iznenada. Zbog njega je Ana doselila natrag u rodni Split te je s njim ubrzo počela romantičnu vezu, koju su ubrzo okrunili i brakom.

 
 
 
View this post on Instagram

❤️ #dubrovnik #oldtowndubrovnik #relax #weekend #ugodnoskorisnim #onobitno

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on Nov 5, 2017 at 8:21am PST

Severina čekala tri mjeseca da s Igorom postane 'Instagram Official'

Iako se mjesecima šuškalo o njihovoj ljubavi, dok Severina nije objavila svoju prvu fotografiju s Igorom Kojićem, sve je bilo samo na pretpostavkama. A onda je u svibnju 2015. godine objavom otkrila da zaista voli sportskog menadžera. Pozirali su u prirodi, Kojić se krio iza njezine kose, a Seve je kratko i jasno ljubav obznanila malim srcem i standardnim hashtagovima - #volimstosevolimo i #ljubavseljubavjuvraca. Veza im je počela u veljači spomenute godine, a tijekom prva tri mjeseca veze pjevačica je sve držala u tajnosti - naravno, koliko je to bilo moguće.

Foto: Instagram

Lana Jurčević diskretno otkrila u koga je zaljubljena

Lana Jurčević objavom je na Instagramu zagolicala maštu mnogih kada je diskretno dala do znanja da je zaljubljena. Filipa Kratofila tagirala je na prvoj zajedničkoj fotografiji koju je s njim objavila te nije bilo teško zaključiti koga voli pjevačica. O detaljima ljubavi kasnije za medije nije željela pričati, no na društvenim mrežama povremeno voli dati do znanja koliko se dobro provodi sa svojim partnerom. Voli, doduše, te objave kasnije i ukloniti, pogotovo kada one preplave medije.

 
 
 
View this post on Instagram

🐨🐨

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on Dec 6, 2018 at 4:01am PST

Ćorluka vrlo brzo objavom otkrio da voli Franku

Danas je dirljivom objavom Franka Batelić objavila da sa suprugom Vedranom Ćorlukom čeka svoje prvo dijete. Divna vijest za ovaj par stigla je nakon sedam godina veze i godinu dana braka. Vrlo je brzo, kada se gleda u prošlost, Ćorluka pokazao da s pjevačicom misli ozbiljno. Svega mjesec dana od početka njihove ljubavi na Zrću, Vedran je s njom otputovao u Istru i upoznao njezine roditelje, a potom je i na Instagramu objavio fotografiju s Frankom. Potvrdio je tako prvo ljubav na društvenoj mreži, a tek kasnije i u intervjuu.

Foto: Facebook

Tia fotografirala Marija s leđa i poručila svima da je Mario samo njen!

No, nijedna objava nije zaintrigirala koliko ona Tije Mamić, tada još Jurčić. Dok se nagađalo da ljubi Marija Mamića, zaljubljena Tia podijelila je s javnosti fotografiju s odmora u Dubaiju. Prikazivala je fotografija siluetu muškarca koji gleda kroz prozor. Mnoge je fotografija podsjetila na Christiana Greya iz filma '50 nijansi sive'. Tia je priču o Mamiću dodatno podgrijala hashtagom 'all mine'. Uistinu je kasnije to i postao, a ona je titulom gospođe Mamić Instagram zaključala, a followere ograničila na one koje zaista poznaje.

Instagram

Severina

Franka Batelić

Vedran Ćorluka

Lana Jurčević

Ana Gruica

Ivana Mišerić

Ecija Ivušić

Tia Mamić

newsletter

Prijavite se na Newsletter