Fatalne, lude ljubavi

Nitko nije dramatičnije počeo od Zrinke i Hrvoja, a Jelena i Janko prekidom su sve iznenadili


Barbara Marinović
29.09.2018.17:00
Nitko nije dramatičnije počeo od Zrinke i Hrvoja, a Jelena i Janko prekidom su sve iznenadili
Foto: CROPIX

sažeto

Burno su neke ljubavi počele, a još burnije završile. Donosimo vam najfatalnije ljubavi zadnjih godina...


Barbara Marinović
29.09.2018.17:00

Postoje one neke fatalne ljubavi koje burno počinju, a tako i završavaju - slomljenim srcima na sve strane. Nekih će se akteri ipak sjetiti sa srećom, drugih s gorkim okusom, no sve u svemu, to je život i to je ljubav. Jedna od onih koja je tresla medije prije desetak godina svakako je ljubav između Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića. Fatalna na više načina. Glumica je poznata i po talentu i po zavodničkim kapacitetima pa ne čudi što je Hrvoje na kraju zbog nje napustio suprugu. Kriza u braku završena je razvodom, a onda su Cvitešić i Rupčić uplovili u vezu koja je trajala više od pet godina. Dramatičan je bio početak te ljubavne veze, a dvoje talentiranih umjetnika kasnije su uživali u miru i stabilnosti, no ne na duže staze. Kada su prekinuli, sarkastično je Rupčić na svom Facebooku u otvorenom pismu napisao da je njihova veza otpočetka neobična pa se nije mogao očekivati niti obični kraj iste. Moguće da je, između ostalog, njihovoj ljubavi presudila i daljina jer se baš u tom periodu Zrinka nalazila u Londonu zbog angažmana u mjuziklu 'Once'. Kasnije je ljubavnu sreću pronašla uz nogometaša Niku Kranjčara, a dalje je krenuo i Hrvoje.

Foto: CROPIX

Fatalni Herceg

Da je glumačka ekipa posebno očaravajuća posvjedočit će i Anita Dujić, koja je vrlo brzo nakon raspada braka počela vezu s Ivanom Hercegom. I njihovu su vezu mediji okarakterizirali kao fatalnu, a Ivan je bio i prije Anite pravi zavodnik pa su na njegove čari pale brojne mu kolegice. Ne čudi stoga ni što je Dujić pala na šarm glumca, no nije potrajalo. Nakon godinu dana veze, naglo su prekinuli, a o razlozima nisu htjeli pričati. Sve tragove lude ljubavi izbrisali su s društvenih mreža i oboje brzo krenuli dalje. Anita je u konačnici ljubavnu sreću pronašla uz Škota, s kojim čeka dijete i radi kojeg je preselila u Veliku Britaniju.

Jelena Balić

Ines je ugasila sve dileme... Na četiri mjeseca

Bila je to luda ljubav, kojoj nisu ništa mogle ni razlika u godinama, ni razlika u karijerama... Ništa nije moglo Borisa Novkovića spriječiti da se ludo i fatalno zaljubi u mladu Ines Katić. Vrlo brzo nakon ulaska u vezu, vjenčali su se na otoku Pagu, a privatnost su si osiguravali kišobranima. Iako je 'Ines ugasila sve dileme i zaustavila njegovo vrijeme', nije to bilo dovoljno da par ostane zajedno. Niti pet mjeseci od svadbe, a Boris je već najavljivao na koncertu da se razvodi. Najavio je tada putem Facebooka da će u ljubav vjerovati zauvijek, a Katić je zahvalio na svemu. Budući da nije javna osoba, ne zna se što je s Katić bilo nakon prekida, a poznato je da je Boris sreću pronašao uz zagrebačku manekenku. Iako vjeruje u ljubav, već su i Novkovićevi obožavatelji postali prilično skeptični prema ljubavnim mu odabirima pa su mu poručili nakon razvoda od Ines da se sabere.

Luka Gerlanc / CROPIX

Kratko, no bolno za Ornelu!

Fatalan je bio i Mate Janković za Ornelu Višticu. 'Najteže razdoblje dosad' napisala je na Facebooku početkom Nove godine Ornela, a tom teškom periodu uzrok je bio poznati kuhar. 'Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih', napisala je tada Vištica. Bili su jako kratko zajedno, par mjeseci, a zaljubili su se na snimanju RTL-ovog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'. Veza Riječanina i Hercegovke otkrivena je kada su krajem studenog prošle godine viđeni kako razmjenjuju nježnosti u jednom kafiću u centru grada. Nije to bila toliko duga veza, no prekid je Orneli teško pao. Mate se, s druge strane, nekako provukao i nije o tome pričao.

Boris Kovacev / CROPIX

Obožavani Jelena i Janko

Velika je to ljubav bila i između Janka Popovića Volarića i Jelene Veljače. I činilo se da će potrajati jer su djelovali jako zaljubljeno. Nije se njihov brak završio kontroverzama, dramama, a ostali su i u korektnim odnosima. Fatalno se Jelena zaljubila u Janka nakon prekida s Romanom Majetićem. Kada je otkriveno da je zgodni par u vezi, svi su bili oduševljeni. Zajedno su blistali, a na Štefanje 2009. imali i bajkovitu blagdansku svadbu. Kada je otprilike tri godine kasnije objavljeno da se razvode zbog nepomirljivih razlika, mnogi su se iznenadili. Doduše, bio je to jedan od onih finih raskida, barem na van. Korektni, prijateljski odnosi zaključili su nekad veliku i fatalnu ljubavnu vezu.

Foto: CROPIX

Jelena Veljača

Zrinka Cvitešić

Ivan Herceg

Boris Novković

Hrvoje Rupčić

Ornela Vištica

Ines Katić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter