Chris o noći kad je pretukao Rihannu

'Pljuvala mi je krv u lice, osjećao sam se kao čudovište'


Mirjana Filipović
16.08.2017.13:30
'Pljuvala mi je krv u lice, osjećao sam se kao čudovište'
Reuters

sažeto

Turbulentna veza između slavnih glazbenika završila je te 2009. godine, a fotografije pretučene Rihanne obišle su svijet


Mirjana Filipović
16.08.2017.13:30

Svima je već dobro poznata priča o razlozima prekida Chrisa Browna i Rihanne, no podsjetimo za svaki slučaj.

Te 2009. godine Chris je Rihannu istukao, a fotografije pretučene pjevačice obišle su svijet. U dokumentarcu o njegovom životu naziva 'Chris Brown: Welcome To My Life', reper je po prvi put otkrio detalje priče koja je uzdrmala svijet slavnih.

Naime, sukobu između dvoje glazbenika prethodio je trenutak kada je Brown Rihanni priznao vezu s djevojkom za koju je dotad tvrdio da s njom nikad nije bio. Ta informacija je šokirala pjevačicu, a kako je Chris objasnio, Rihanna ga je nakon toga jednostavno zamrzila.

- Probao sam sve, no nju nije bilo briga. Više mi nije vjerovala. Od tog mog priznanja sve je krenulo nizbrdo. Uslijedili su verbalni sukobi, ali i fizički. Bilo je obostrano, ovo je prvi put da to kažem - tvrdi Chris.

Dodao je da Rihannu i dalje voli.

- Bit ću iskren. Svađali smo se, ona bi udarila mene, ja bih udario nju. Nikad to nije bilo dobro. Svako malo smo vodili razgovore i pitali se što uopće radimo zajedno - priča glazbenik.

Te večeri kada je situacija eskalirala, Chris i Rihanna stigli su na zabavu gdje se pojavila i djevojka koja je već unijela i previše problema u njihovu vezu. Tijekom večeri ih je došla i pozdraviti, a Rihannu je to toliko zasmetalo da je počela plakati. Završili su u njegovom Lamborghiniju gdje mu je pjevačica vikala da ga mrzi i počela ga udarati. Iako ju je on uvjeravao da sa spomenutom djevojkom nije u nikakvom kontaktu, ona je nastavila po svome.

Reuters

- Sjećam se da je ona mene pokušala udariti, ali onda sam u jednom trenutku ja izgubio kontrolu i udario je onako za stvarno. Sa zatvorenom šakom. Razbio sam joj usnicu. Kad sam vidio što sam učinio, bio sam u šoku. Pljuvala mi je krv u lice. Tijekom borbe mi je bacila ključ od auta kroz prozor, a kad sam ga krenuo tražiti, ona je izašla iz automobila i vikala 'upomoć, pokušava me ubiti'.

- Nikad nisam mislio da ću dići ruku na ženu, osjećao sam se kao čudovište - priznaje.

Tijekom gostovanja u showu kod Oprah Winfrey, Rihanna nije mogla suzdržati suze kada na red došlo pitanje o Chrisu.

- Izgubila sam najboljeg prijatelja, u jednom trenutku, sve se promijenilo - zaključila je tada.

Zbog spomenutog incidenta reper je bio uvjetno osuđen.

Rihanna

prekid veze

Chris Brown

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter