Nakon što je prevario Khloe

Nije šala: Cijela obitelj Kardashian unfollowala je preljubnika Tristana Thompsona


Ines Madunić
11.04.2018.16:00
Nije šala: Cijela obitelj Kardashian unfollowala je preljubnika Tristana Thompsona
Instagram

sažeto

Košarkaša su uhvatili kako se ljubi, a onda i odlazi u hotel s nepoznatom ženom dok ga trudna Khloe čeka doma


Ines Madunić
11.04.2018.16:00

Khloe Kardashian (33) treba roditi svakog trena, a baš pred porod doživjela je veliki stres. Njezin dečko Tristan Thompson (28) uhvaćen je u preljubu. Prvo se ljubio s nepoznatom djevojkom u njujorškom klubu, a onda ju je odveo u svoju hotelsku sobu. Postoje i snimke još iz listopada prošle godine kad ju je također prevario.

Šokantne vijesti Khloe je, čini se, saznala iz medija, a da nitko to nije očekivao pokazuje i kako je cijela njezina obitelj unfollowala košarkaša na društvenim mrežama. Tako ga više ne prate ni donedavno njegova djevojka Khloe, njezine sestre Kourtney, Kim, Kylie i Kendall, njezina majka Kris Jenner, pa čak ni bivši Kourtneyin zaručnik Scott Disick.

Khloe još nije uklonila njihove zajedničke fotografije sa svojih profila.

Iako je mnogima žao što ju je Tristan prevario u ovakvom trenutku, jer Khloe je godinama željela postati majka, mnogi kažu kako to nije ništa čudno, s obzirom na to da su njih dvoje prohodali kad je njegova tadašnja djevojka Jordan Craig bila trudna s košarkašem.

 

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 26, 2018 at 6:50am PDT

Također, teorije fanova na Twitteru pokazuju kako bi sve moglo djelo Khloeine majke Kris Jenner, koja je poznata pod nadimkom momager jer sve situacije iz života svoje djece zna utržiti.

"Zanimljivo kako postoji video iz listopada na kojem Tristan vara Khloe, ali tek sad je objavljen kad Khloe treba roditi. Usput se snima nova sezona realityja o Kardashianima", napisao je jedan tviteraš.

prevara

Khloe Kardashian

Kardashians

Kris Jenner

Tristan Thompson

preljubnik

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter