Suge je uvjeren da je Tupac i dalje živ

'Nije mi jasno kako je mogao umrijeti, u bolnici smo se još zezali i smijali'


Mirjana Filipović
21.09.2017.19:10
'Nije mi jasno kako je mogao umrijeti, u bolnici smo se još zezali i smijali'
Reuters

sažeto

Tupacov ubojica ni dana danas nije poznat


Mirjana Filipović
21.09.2017.19:10

Tupac Shakur preminuo je 13. rujna 1996. godine, no i toliko godina kasnije njegov ubojica nije poznat, a uz njegovu smrt vežu se brojne teorije zavjere.

Suge Knight, bivši izvršni direktor diskografske kuće 'Death Row Records', bio je s Tupacom kada je upucan nakon što su se vraćali s boksačkog meča Mikea Tysona i Brucea Seldona u MGM Grandu u Las Vegasu.

A ako je suditi prema njegovim zadnjim izjavama, Suge je i dalje uvjeren da je tragično preminuli reper živ. Tako se barem može zaključiti prema intervjuu za Foxov specijal 'Who shot Biggie and Tupac', a dio čijeg isječka je objavio portal TMZ.

- Kad je Pac umro, ako uopće je... Mislim, kad sam odlazio iz bolnice, nas dvojica smo se smijali i zezali. Zato ne vidim kako se odjednom sve preokrenulo. Bio je dobro, a onda je odjednom sve bilo loše - govori Suge.

Kada ga je novinar koji ga je intervjuirao pitao misli li zbilja da je Tupac još živ, Suge je samo rekao - nikad ne znate.

Tupac je upucan četiri puta, dobio je dva metka u prsa, jedan u ruku i jedan u bedro. Preminuo je šest dana kasnije. Suge je u jednom trenutku tvrdio da je prava meta bio zapravo on, a ne reper te da je ubojica Reggie Whire Jr.,  nekadašnji šef sigurnosti Death Row Recordsa, a o svemu spomenutom je progovorio i u dokumentarcu 'Tupac Assassination: Battle for Compton'.

Među brojnim teorijama zavjere o Tupacovoj smrti su i one da je bio član iluminata koji su ga i ubili, da je inscenirao vlastitu smrt da se sakrije od FBI-ja, ali i da nije uopće umro te da živi na Kubi i radi iz sjene.

smrt

teorije zavjere

Tupac Shakur

Suge Knight

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter