Prve grudi Hrvatske

Nezaboravni dekolte Ćorlukine bivše ostat će u analima! Dok su neke obdarene prirodno, druge su za grudi iskeširale par tisuća eura!


100posto
29.06.2019.17:00
Nezaboravni dekolte Ćorlukine bivše ostat će u analima! Dok su neke obdarene prirodno, druge su za grudi iskeširale par tisuća eura!
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev, Neja Markičević/ CROPIX, Instagram

sažeto

Ljeto je stiglo, a svaki detalj na tijelu Hrvatice i Hrvati sada preispituju! Ima li nas previše ili premalo? Prokletstvo društvenih mreža tjera nas da želimo savršenstvo na Instagramu. Kome će fotke 'pucati' same od sebe, a tko se za to nešto više potrudio?


100posto
29.06.2019.17:00

Ljeto je pokucalo na vrata, a time obline stižu u prvi plan. Sretnice kojima je priroda dala bujne grudi i prćastu guzu bez problema će i ovog ljeta slaviti svoje obline, a one koje su po tom pitanju nešto siromašnije, sreću su potražile na adresama poliklinika koje se bave uvećanjima raznih vrsta.

Maja i Hana povećale gabarite

Posljednja u nizu dama koje su se podvrgnule uvećanju jest mlada reality zvijezda Hana Rodić. Ona je u Istanbulu odlučila pojačati svoj prsni koš pa je obznanila prijatelje na društvenim mrežama da će se podvrći toj teškoj operaciji. Tursku je odabrala, rekla je, jer je vodeća zemlja po pitanju plastične kirurgije, a doktori su među vodećima u svijetu. Nakon operacije javila se na društvenim mrežama, sretna zbog odrađenog. Rekla je da ne osjeća prevelike bolove, no i da su oni normalni u prvim danima nakon zahvata. Mlada djevojka otkrila je i da nakon ove operacije, više ne planira operirati ništa na sebi. Postao je tako Hanin prsni koš najpoznatiji u Hrvatskoj, odnosno barem onaj o kojem se najviše piše. Donosimo vam još neke!

Hanina sestra po operaciji svakako je pjevačica Maja Šuput. Nije skrivala odluku da poveća grudi, govoreći da je to morala napraviti jer nije bila zadovoljna, grudi su joj bile jedva primjetne. Na zahvat se odlučila davne 2005., govoreći usto da je ravna kao daska. Sretnija je poslije, zadovoljnija dekolteom i često ga naglašava. Majine grudi postale su tako svojevremeno top tema!

PR fotografija

Celzijus grudi stvaraju čak i probleme

Majka svih prirodnih grudi svakako je Nives Celzijus. Pjevačica, glumica, spisateljica - sve je to Celzijus. Više puta njezine ogromne i prirodne grudi bile su temama članaka i komentara. Budući da u isto vrijeme voli nositi oskudne krpice i naglašavati obline - ne čudi što je Nives privukla toliko pozornosti. Obujam njezinih prsa iznosi čak 110 centimetara, a kada je nastupila u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' grudi su u transformaciji radile probleme ekipi koja je radila na projektu! Ipak, Nives je odnijela pobjedu!

Foto: CROPIX

Bujni dekolte posjeduje i njezina kolegica Žanamari Perčić. Pjevačica je jedna od najseksipilnijih pripadnica estrade i toga je svjesna. Lijepo Žanamari nosi svoju ženstvenost i sklad oblina, stoga je pravi melem za oči i u badiću.

Insstagram

Severina i Lidija imaju isti obujam grudi i to je otprilike ideal

Iznimno je skladna i lijepo građena i Severina. Njezine obline nezaobilazna su tema svih ovih godina koliko je na estradi. Iako je zadnjih mjeseci ponešto smršavjela, pjevačica nije izgubila na ženstvenosti i oblinama te i dalje izgleda izvrsno. U njezinim idealnim mjerama upisuje se obujam grudi od 95 centimetara.

Boris Sekularac/Instagram

Isto toliko upisuje u Lidija Bačić! Smatraju je jednom od najseksipilnijih Hrvatica, a u badiću 'ubija'. Ponosi se svojim prirodnim izgledom, fotografijama koje ne obrađuje i izgledom koji se bazira na prirodnim ljepotama. Sve je jasno! Bačić je kraljica oblina.

Promo

Rekorderka je Ćorlukina bivša Iva

Velike grudi smatra svojim križom i blagoslovom u isto vrijeme. Glumica Mila Elegović ima niz talenata, a priroda je bila darežljiva i u fizičkom smislu. U sjajnoj je formi, vježba često i održava vitku liniju. Obline smatra svojim križom jer je zbog njih stavljaju u određene ladice, kojima ne pripada i ne želi pripadati. Ne želi biti ona koja 'ima dobre sise'. I puno je više od toga - no mora se priznati da je u sjajnoj formi!

Foto: Arhiva/CROPIX

Iako više nije na medijskom nebu ni u javnom životu, teško je zaboraviti ogromni dekolte Ive Buzov. Ako se ne sjećate, to je nekadašnja djevojka Vedrana Ćorluke. Više nije djevojka nogometaša i živi samozatajno, no njezin dekolte je sve - samo ne to!

Facebook

Severina

Maja Šuput

Nives Celzijus

Žanamari Perčić

Mila Elegović

Hana Rodić

Iva Buzov

newsletter

Prijavite se na Newsletter