Priznao nakon maratonske fešte

Grdović: Severina je jedina žena u životu koja mi je utjerala strah u kosti


100posto
31.07.2017.17:00
Grdović: Severina je jedina žena u životu koja mi je utjerala strah u kosti
Promo

sažeto

Zadarski pjevač nevjerojatnih šest sati nastupao je u Medulinu s Jasminom Stavrosom i Zlatkom Pejakovićem


100posto
31.07.2017.17:00

Legende domaće estrade Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros ne posustaju u svom pohodu na tron hrvatske zabavne glazbe. Punih šest sati, od 22 sata navečer do 4 sata ujutro rasplesali su neumornu publiku u Medulinu. Skoro deset tisuća ljudi pjevalo je uglas s njima njihove najveće hitove, a kad je trebalo ići kući, oni najhrabriji i najveseliji ovacijama su ih pozivali na bis. Nitko nije želio na spavanje.

Bila je to impresivna slika proteklog vikenda u Puli. Nakon mega koncerta Dine Merlina u petak i ljubavne čarolije Zdravka Čolića dan kasnije, trojica zabavnih mušketira pokazala su u nedjelju navečer kako njihovi hitovi i neumorna energija kojom već godinama zrače itekako mogu privući mnoštvo turista željnih maratonske fešte.

Promo

Noć je prvo užario Mladen Grdović, a potom je mikrofon prepustio Zlatku Pejakoviću čiji su izlazak na binu organizatori najavili raskošnim vatrometom. Kao adut na kraju koncerta nastupio je popularni Staki.

"Osjećam se kao da imam 20 godina, iako nastupam već 50 godina. Upravo zato krajem godine publici u zagrebačkoj Areni spreman ludu proslavu mojeg zlatnog jubileja sa stotinu hitova. Bit će tu i zanimljivih gostiju pa da do jutra idućeg dana ne izađemo iz Arene. Tko preživi, pričat će", poručuje veselo Zlatko Pejaković.

Promo

Uoči koncerta, vidjevši ringišpil 'roller-coaster' na medulinskoj rivi, Mladen Grdović kolegama je otkrio svoj najveći strah u životu.

"Jedino se bojim ovih vražjih sprava. Kad smo bili na turneji u Australiji, Severina je jedina žena koja mi je utjerala strah u kosti. Odvela me na ovo leteće čudovište koje se vrti 200 km na sat i onda te spušta slobodnim padom. Mislio sam da sam gotov. Bilo mi je zlo cijeli dan, a ona, šašava kakva jest, išla je ponovno sama. Ja sam se zarekao da se nikad više u životu neću približiti toj beštiji", priznao je Grdović i tom svojom ispovijedi izazvao zadirkivanje svojih estradnih prijatelja.

Promo

Njegov kolega Jasmin Stavros ne boji se takvih mehaničkih 'beštija'.

"Mene je jedino strah da me jednog dana, kad budem imao 90 i kusur godina, ne strefi srčani udar na bini usred koncerta pa da publika ode kući nezadovoljna jer nisam svirao barem tri sata u komadu", ironično je popularni Staki promovirao svoj smisao za crni humor.

Promo

Nakon što su zapalili Istru, ova trojica zabavnih mušketira nastavljaju dalje s koncertima po Sloveniji, Dalmaciji i Hercegovini cijelo ljeto. Budući da ovih mjeseci imaju po tri koncerta tjedno, dogovorili su i zajednički godišnji odmor krajem rujna u Stavrosovoj kući na Korčuli gdje će se nadmetati u noćnom ribolovu.

koncert

Severina

Mladen Grdović

Jasmin Stavros

Zlatko Pejaković

newsletter

Prijavite se na Newsletter