Uskoro i novi album

Neobični pop hitovi Kadebostanyja prvi put u Hrvatskoj u studenom


100posto
11.09.2019.11:15
Neobični pop hitovi Kadebostanyja prvi put u Hrvatskoj u studenom
Sophie Brasey

sažeto

Jedinstvena grupa koja prolazi kao indie i mainstream premijerno nastupa u Zagrebu 22. studenog


100posto
11.09.2019.11:15

Neosporni vladari novog pop kraljevstva – Kadebostany, 22. studenog 2019. održat će svoj prvi nastup u Hrvatskoj, u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Kadebostany su, pod zastavom konceptualne Republike Kadebostany, brzo privukli pažnju svojim jedinstvenim brendom pop glazbe, vizualnim identitetom te singlovima „Castle in the Snow“, „Mind If I Stay“ i verzijom Beyonce-inog hita „Crazy In Love“ (50 Nijansi sive).

Nedavno su najavili izlazak trećeg albuma “Monumental”, na kojem je Guillaume de Kadebostany ostvario suradnju s čak šest pjevača, od kojih se posebno izdvaja karizmatična Kristina, koja je i vodeći vokal na turneji.

Predsjednik Kadebostan stvara modernu viziju pop muzike, koju sam opisuje kao "sofisticiranu glazbu s masovnom privlačnošću", a mediji ih nazivaju jedinstvenim brendom pop glazbe te jednima od rijetkih koji uspijevaju zavoditi i mainstream i indie publiku.

Kadebostany broji više od 500 nastupa u više od 25 zemalja u proteklih nekoliko godina, uključujući Sziget Festival, Chill Out, Fusion, Montreux Jazz Festival, ceremonija zatvaranja FIFA-e, a njihova se glazba koristila u reklamama Playstationa i u raznim filmovima poput francuskog blockbustera „L'Etudiante“.

Hitove Kadebostanyja znamo svi, a njihovo vrijeme upravo dolazi! Ne propustite njihov prvi zagrebački nastup i svoje ulaznice osigurajte na vrijeme.

Early bird ulaznice u prodaji do 30. rujna po cijeni od 80 kn putem Ticketshop sustava, a od 1.10. po redovnoj cijeni od 110 kn.

koncert

Kadebostany

newsletter

Prijavite se na Newsletter