Magični milijuni

Nemaju ni 30, a zvijezde 'Harryja Pottera' među najbogatijim su Britancima


Ines Madunić
08.05.2017.10:25
Nemaju ni 30, a zvijezde 'Harryja Pottera' među najbogatijim su Britancima
Getty

sažeto

Poznati trio danas imaju zajedničko bogatstvo od 145 milijuna funti, a sve zahvaljujući Harryju, Hermione i Ronu


Ines Madunić
08.05.2017.10:25

U deset godina glumili su u osam filmova o Harryju Potteru, a tri glavne zvijezde u jednom su si desetljeću osigurali budućnost i zaradili milijune.
Prema listi najbogatijih Britanaca, Daniel Radcliffe (27), koji je glumio čarobnjaka Harryja Pottera, ima bogatstvo vrijedno 78 milijuna funti, a samo prošle godine zaradio je četiri milijuna. On je prvi na listi najbogatijih mladih glumaca.

Reuters

Emma Watson (27) deset godina glumila je Hermione Granger, a nakon dječjih filmova nastavila je uspješnu glumačku karijeru. Danas na računu ima 39 milijuna funti, a trenutno ju gledamo u ulozi Belle u Disneyjevoj bajci "Ljepotica i zvijer". Nalazi se na četvrtom mjestu top liste. Odmah iza nje je riđokosi Rupert Grint (28) kojeg svi znaju kao smotanog Rona Weasleyja ima bogatstvo vrijedno 28 milijuna funti.

Osim magičnog trija, među najbogatijima je i Robert Pattinson (30), koji se proslavio ulogom vampira u serijalu "Sumrak". Na drugom je mjestu sa 78 milijuna funti.

Reuters

Bivši član One Directiona Harry Styles dosad je zaradio 40 milijuna funti, a još nema ni 24 godine, dok je manekenka i glumica Cara Delevingne (24) zaradila 15 milijuna funti.

star vibes

bogatstvo

Harry Potter

Emma Watson

Daniel Radcliffe

Rupert Grint

lista najbogatijih

najbogatiji glumci

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter