Holivudski režim za princa

Nema alkohola, kavu je zamijenio mineralnom vodom, a teretana mu je obavezna: Kako je Meghan napravila zdravog čovjeka od Harryja


Ines Madunić
02.01.2019.16:00
Nema alkohola, kavu je zamijenio mineralnom vodom, a teretana mu je obavezna: Kako je Meghan napravila zdravog čovjeka od Harryja
Getty Images

sažeto

Meghan Markle promijenila je navike svog supruga i sad oboje žive ultrazdravim životom


Ines Madunić
02.01.2019.16:00

Prije nego što se smirio uz sadašnju suprugu, britanski princ Harry bio je poznat po tome što najviše na svijetu voli razuzdane zabave pune alkohola. Vidjeli smo to i sami kad je ljetovao na Hvaru jedne godine i u odjeći se bacio u bazen.

Damjan Tadić / arhiva/CROPIX

Princ partijaner polako je prestajao sablažnjavati javnost kako je stario i postajao sve ozbiljniji, no uvijek je volio popiti i proslaviti. Čini se da je najveća promjena nastupila kad je upoznao holivudsku glumicu koja mu je danas supruga i s kojom će na proljeće dobiti prvo dijete.

Navodno se alkohola odrekao nakon što su saznali da je Meghan trudna, kako bi se solidarizirao s njom.

Čak ni na Božić nije nazdravio s obitelji, što je sve jako začudilo, a na državnoj večeri također je nazdravio običnom vodom.

Sad je otišao i korak dalje. Meghan je odlučna u tome da oboje žive zdravo, baš kako je i ona oduvijek živjela, naviknuta na holivudske standarde. Harry tako više uopće ne pije kavu nego isključivo mineralnu vodu.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa drže se zdrave prehrane i vježbaju jogu, a Harry ide i u teretanu. Cigarete je ostavio još prije vjenčanja, u ožujku prošle godine.

kraljevska obitelj

princ Harry

Meghan Markle

alkohol

zdrav život

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter