Neke su bile i 'zabranjene'

'Neki životinjski instinkt koji ne možeš spriječiti, to se meni dogodilo kada sam imala 27 godina'! Fatalne ljubavi koje su počele prilično očekivano


Barbara Marinović
02.05.2019.11:20
'Neki životinjski instinkt koji ne možeš spriječiti, to se meni dogodilo kada sam imala 27 godina'! Fatalne ljubavi koje su počele prilično očekivano
Foto: Livio Andrijić, Peđa Milosavljević/CROPIX

sažeto

Brojne domaće zvijezde ljubav života upoznali su - na poslu


Barbara Marinović
02.05.2019.11:20

Brojni parovi domaće javne scene upoznali su se i zaljubili na snimanju serija, filmova ili pak pripremanju predstava, nastupa... Posao ih je u velikoj mjeri spojio, i dok su se neke ljubavi u tom slučaju ispostavile kao one prave, životne, neke druge su se brzo prekinule. Što posao spoji, vrijeme dokaže.

Sudbonosna serija 'Kud puklo da puklo'

A vrijeme je dokazalo ljubav između Jelene Perčin i Momčila Otaševića koji su se upoznali na snimanju serije 'Zora dubrovačka'. Prijateljstvo je preraslo u vezu na snimanju druge zajedničke serije - 'Kud puklo da puklo'. Tada je markantni Otašević imao jednu od glavnih uloga, a njegov lik u seriji gajio je simpatije prema Perčin. Svidjela mu se i u stvarnosti pa su uplovili u vezu. Dobili su nedavno zajedno i djevojčicu te se vjenčali. Intimu čuvaju za sebe pa su se tako i vjenčali u tajnosti. Javno ne pričaju previše o svojoj vezi.

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Da je serija 'Kud puklo da puklo' očito svojim zvijezdama bila fatalna, govori i ljubav između Janka Popovića Volarića i njegove atraktivne kolegice Tijane Pečeničić. Par se na snimanju zaljubio toliko da su se odlučili upustiti u vezu na daljinu. Budući da je Tijana iz Beograda, ljubav im se svodila na relaciju Zagreb - Beograd. Nije im to smetalo pa su se u vezi zadržali oko dvije godine. Nažalost, 2017. godine su prekinuli.

Foto: Livio Andrijić/CROPIX

Predstava spojila Helenu i Dalibora

Rad na predstavi 'Thelma i Louise' bila je fatalna za Dalibora Matanića i Helenu Minić. Tijekom rada na predstavi, Minić je prekinula dugogodišnju vezu s kolegom Hrvojem Klobučarom, a Matanić je također završio vezu. Da su se zaljubili preko ušiju govori i činjenica da su se na vjenčali nakon svega pola godine veze, u crkvi sv. Foške nedaleko od Vodnjana. Ubrzo su dobili djevojčicu Lolu, a kasnije i dječaka Maxa. Ponosni roditelji velika su si međusobna podrška u poslu i roditeljstvu.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Čuček i Jelena zaljubili su u 'Pravoj stvari'

Glumica Jelena Veljača zaljubila se tijekom rada na predstavi 'Prava stvar' u Dražena Čučeka. Velikan hrvatskog glumišta surađivao je s Jelenom na projektu u kojem su glumili ljubavni par. Ubrzo je fikcija postala stvarnost pa je par uplovio u ljubavnu vezu koja je rezultirala brakom i djevojčicom Lenom. Surađivali su čak i nakon prekida ljubavi, Čuček glumi u sapunici 'Pogrešan čovjek', a par je i nakon svega ostao u sjajnim odnosima. Zajedno odlaze na odmore i provode slobodne dane kako bi njihova curica što manje osjetila sam razvod. Jelena je i prije Čučeka ljubav nalazila na radnom mjestu pa je tako upoznala i bivšeg supruga Janka Popovića Volarića te svojedobno ušla u vezu s Romanom Majetićem.

Ranko Šuvar/Cropix

Ljubav su na setu pronašli i Bojana Gregorić Vejzović te Enes Vejzović. Tijekom proba predstave 'Popcorn' u kazalištu Gavella par se zaljubio. Bojana je tada glumila starletu koja želi postati glumica, a Enes masovnog ubojicu čija je Bojana bila žrtva. Vejzović i Gregorić ubrzo su završili u vezi, kasnije i u braku koji sad već broji 13 godina. Dobili su zajedno dvoje djece, a redali su se i tijekom braka zajednički projekti.

Foto: Ranko Suvar/CROPIX

Herceg nakon Hercega

Neko kratko vrijeme u ljubavi su bili glumac Ivan Herceg i njegova kolegica Ana Majhenić. Upoznali su se na snimanju serije 'Zlatni dvori' i kratko vrijeme proveli u vezi. Glumili su supružnike, a onda se ljubav prebacila i u stvarnost. Javno nisu željeli komentirati ni vezu ni njezin prekid, no oboje su nakon kraha te veze uspješno nastavili dalje. Ana se zaljubila u Ivanovog prezimenjaka, Antuna Hercega, te danas s njim ima kćer.

Instagram

Velika ljubav Želljka i Jovane ušla u legendu

Već je u legendu ušao početak ljubavi Željka i Jovane Joksimović. Zajedno su 2008. godine vodili Eurosong koji se te godine održavao u Srbiji. Ubrzo je otkriveno da se zgodni dvojac zaljubio. Ništa čudno da nisu oboje bili u ozbiljnim vezama. Jovana je tada bila zaručena za Aleksandra Zereminskog, a Željko u vezi s voditeljicom Adrianom Čortan. 'Mislim da se između dvoje ljudi nešto dogodili ili ne. Ta zaljubljenost koja dolazi kao neka prva emocija, taj neki životinjski instinkt koji ne možeš spriječiti, to se meni dogodilo kada sam imala 27 godina. Prije toga sam bila u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam imala razlog da ne krenem za svojim osjećajima. Mislim da je to bilo prilično iskreno s moje strane. Zaljubila sam se i željela sam živjeti svoju ljubav, i tako sam se odlučila. I Željko je tako odlučio', rekla je Jovana svojedobno u intervjuu za TV Grand osvrnuvši se na početak ljubavi s Joksimovićem. Da nisu pogriješili govori i činjenica da su već dulji niz godina zajedno te su u braku dobili i troje djece.

Peđa Milosavljević/Cropix

Dragan i Anja vjenčali se nakon četiri dana

Anja Šovagović i Dragan Despot upoznali su se također pomoću svog zanimanja. Naime, prvi put su se vidjeli na Dubrovačkim ljetnim igrama 1978. godine, kada je Anja imala svega 15 godina. Dragan je bio sedam godina stariji, pohađao je Akademiju i grao glavnu ulogu u 'Romeu i Juliju'. Nisu te godine završili zajedno, razlika u godinama tada je bila osjetna pa su čekali drugu priliku. A kad je nešto suđeno, onda se i dogodi pa se godinama kasnije Anja s Draganom ponovno srela u Dubrovniku. Završili su u vezi, a onda se dogodila svadba. Anja i Dragan sve su šokirali kada su se odlučili vjenčati svega 4 dana nakon početka veze. Da su dobro odlučili svjedoči i više od 30 godina braka te dvoje djece.

Foto: CROPIX

Jelena Veljača

Dalibor Matanić

Željko Joksimović

Jovana Joksimović

Dražen ČUček

Helena Minić

Jelena Perčin

Enes Vejzović

Momčilo Otašević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter