Najveći ispadi naših celebrityja

Neki su vikali na novinare, drugi ih nazivali potplaćenom stokom. No, jedan je pretjerao u potpunosti!


Barbara Marinović
04.11.2018.20:00
Neki su vikali na novinare, drugi ih nazivali potplaćenom stokom. No, jedan je pretjerao u potpunosti!
Foto: CROPIX

sažeto

Neda Ukraden nedavno je imala pravi ispad, no nije jedina koja je tijekom karijere imala svoj 'diva' trenutak


Barbara Marinović
04.11.2018.20:00

Nedavno je pjevačica Neda Ukraden šokirala novinare kada je gostovala u emisiji 'Nikad nije kasno' na srpskoj televiziji Grand. Najprije im je rekla da ne želi davati izjave i vikala da ne prilaze, pisao je srpski Alo, a onda im rekla da rumunjska televizija nju šalje da u Las Vegasu nastupa s Enriquem Iglesiasom. Primijetili su tako da je Neda prilično ljuta zadnje vrijeme.

Tereza vs. Zagrebfest

Nije ona jedina javna osoba s povremenim 'diva' ispadima. Na domaćoj sceni ima više diva, a najveća među njima svakako je Tereza Kesovija. Dramatična, ekscentrična - glazbenica se naljutila kada je prošle godine na Zagrebfestu stavljena u drugi red! Naime, nju i kolegicu Jasnu Zlokić organizatori su smjestili na takva sjedala, a Terezi je to itekako zasmetalo! Prozvala ih je za nepoštovanje i rekla da će se ustati i otići doma! I iako je Kesovija poznata kao diva te joj često neke stvari znaju zasmetati - slažemo se s njom! Nitko Terezu ne može staviti u drugi red!

Niksa Duper / CROPIX

Jacques vs. svi

I Jacques Houdek svjestan je svog talenta, možda i previše. Temperamentan je i kaže što mu je na umu, a tijekom snimanja showa 'The Voice', privukao je pozornost i svađom s kostimografkinjom s HRT-a. S gospođom Natašom Svekler posvađao se zbog hlača, a onda je ona na kraju tražila od producenata da je maknu s projekta. Obilježile su show i Jacquesove svađe s Tonyjem Cetinskim. Žestoko su se posvađali, sve su potvrdili tada i s HRT-a, nadajući se da se glazbenici više neće toliko žustro raspravljati. Navodno je skoro došlo i do fizičkog obračuna, no takve insinuacije ostale su samo na tračevima. Dečki su u međuvremenu izgladili probleme.

Reuters

Cetinski vs. novinari

Nisu ni Tonyju strani ispadi, no on to radi s motivom. Prozvao je novinare početkom prošle godine, a zbog roditelja Vinke i Mira. Dobili su tada pozitivno rješenje sudskog spora, no o tome nitko nije pisao. S druge strane, nepovoljnije vijesti za obitelj su se prenosile - i to je Cetinskog razjarilo pa je novinare i urednike napao na svom Facebooku. 'Moj zaključak je da ste potplaćena i neprofesionalna stoka! (čast iznimkama)', napisao je između ostalog Cetinski. Treba uzeti u obzir da svakog njegova obitelj boli, a tako i Tonyja.

Boris Kovacev/Cropix

Josipa vs. pizza

Najveća od najvećih - Josipa Lisac! Ne pripada možda u kategoriju onih koji rade ispade i imaju kratak fitilj. Lisac je dama, ali i diva s velikim D. Jedan od najboljih televizijskih trenutaka u Hrvatskoj dogodio se kada je Josipa gostovala u 'Latinici'. Njezin opis pizze, smisla života i društva neprocjenjiv je i ostaje u naslijeđe. Teatralna gestikulacija, odabir riječi, hvatanje za glavu. To može samo Josipa.

Tony Cetinski

Jacques Houdek

Josipa Lisac

Neda Ukraden

Tereza Kesovija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter