Kad se dadilje upletu u brak

Neke afere nikad nisu potvrđene, ali neke su završile vjenčanjima


Ines Madunić
20.09.2017.19:30
Neke afere nikad nisu potvrđene, ali neke su završile vjenčanjima
Getty Images

sažeto

Tako je to u Hollywoodu, mnogi brakovi su se raspali jer su slavni muževi puno vremena provodili s dadiljama svoje djece


Ines Madunić
20.09.2017.19:30

Teško je biti vjeran u Hollywoodu, to već svi znamo. Brakovi i veze raspadaju se svaki dan, a oni koji opstanu više od pet godina već su ultrauspješni. Često se radi o "nepremostivim razlikama u karakteru", no češće je u pitanju prevara. Postoji i još jedan detalj - mnogi se brakovi raspadnu jer holivudski muževi provode previše vremena sa svojim dadiljama. Ovih je pet glumaca uništilo svoje veze ili brakove upravo iz tog razloga - navodno.

Ben Affleck

Reuters

Iako oboje tvrde da to nije istina, Ben Affleck (45) navodno je prevario Jennifer Garner (45) s 28-godišnjom Christine Ouzounian, dadiljom njihovo troje djece. To je bila kap koja je prelila čašu i Jennifer je tražila razvod. Bilo je to prije dvije godine, a iako su probali sve kako bi se pomirili jednostavno nije išlo. Ben se nedavno konačno iselio s njihovog imanja u Los Angelesu te je sad u vezi s producenticom Lindsay Shookus (36), s kojom se prvi put službeno pojavio na ovogodišnjim Emmyjima.

Jude Law

Reuters

Na vrhuncu karijere, glumac Jude Law (44) našao se u vrtlogu britanskih tabloida koji su razotkrili kako je varao Siennu Miller (35) s 26-godišnjom dadiljom Daisy Wright. Jude i Sienna tad su bili zaručeni i nisu imali zajedničke djece. Law se nije ni trudio lagati već je idući dan objavio službenu ispriku Sienni. Prekinuli su godinu dana poslije, ali su kasnije opet bili zajedno. Konačno su prekinuli 2011. godine.

Robin Williams

Getty Images

Omiljeni pokojni komičar navodno se zaljubio u svoju bivšu dadilju i asistenticu Marshu Garces dok je još bio u braku s prvom suprugom Valerie Velardi. S njom se rastao 1988. godine nakon deset godina braka, a već godinu poslije vjenčao se s Marshom, koja je tad bila trudna. Dvadeset godina kasnije ona je podnijela zahtjev za rastavom. Navodno zato što je on počeo ponovno piti alkohol. Williams se oženio i treći put, s grafičkom dizajnericom Susan Schneider, s kojom je bio do svoje smrti 2014. godine.

Rob Lowe

Reuters

Njegova je priča prilično neobična. Rob Lowe (53) u braku je sa Sheryl Berkoff (56) već 26 godina i, koliko se zna, njihov brak nikad nije bio ugrožen. No, 2008. godine Lowe je podnio tri tužbe protiv tri bivše zaposlenice zbog kršenja ugovora. Radilo se o jednoj dadilji koja je širila laži o njegovoj ženi, drugoj koja je navodno lagala o tome da je bila u intimnoj vezi s glumcem te da ju je on seksualno zlostavljao, a tužio je i bivšu kuharicu koja je paru krala lijekove i seksala se u njihovoj sobi dok njih nije bilo kod kuće. Jedna od dvije dadilje također je tužila Lowea za seksualno zlostavljanje, ali sve su tužbe na kraju odbačene.

Ethan Hawke

Reuters

Glumac nominiran za Oscara prvo je bio u braku s Umom Thurman (47), a onda se vjenčao s Ryan Shawhughes, koja je bila dadilja u njihovom domu. No, Hawke (46) i danas tvrdi kako se njih dvoje nisu spetljali za vrijeme njegovog braka s Umom.
"Znam da ljudi zamišljaju neki scenarij u stilu 'Moje pjesme, moji snovi', ali Ryan i ja smo se počeli zaljubljivati dugo nakon što ona više nije radila za mene", rekao je Ethan, koji i danas tvrdi da je uzrok razvoda s Umom bio nešto potpuno drugo. U braku su bili sedam godina, a imaju i dvoje djece, kći Mayu (19) i sina Levona (15). S Ryan je u braku od 2008., a imaju dvije kćeri Clementine Jane (8) i Indianu (6).

star vibes

razvod

prevara

Ben Affleck

dadilja

Rob Lowe

Ethan Hawke

Jude Law

Robin Williams

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter