Teško im je vjerovati kad su godine u pitanju

Bivša slavna manekenka oduševila u badiću i s 66 godina, a Neda Ukraden u kupaćem slavila 68. i poručila: 'Izgled - Photoshop by dragi Bog'


Barbara Marinović
18.08.2018.13:00
Bivša slavna manekenka oduševila u badiću i s 66 godina, a Neda Ukraden u kupaćem slavila 68. i poručila: 'Izgled - Photoshop by dragi Bog'
Screenshot/Facebook, Instagram

sažeto

Neda, Tihana, Lepa Brena... Dame su koje i u zrelijim godinama izgledaju odlično i imaju samopouzdanja to i pokazati


Barbara Marinović
18.08.2018.13:00

'Otvorite šampanjac, nek boli dušmane! Šampioni, otvorite šampanjac, neka boli dušmane! Sretna sam sa svojim godinama, obitelji, publikom! A za izgled - photoshop by dragi Bog', napisala je Ukraden uz fotografiju kojom je pokazala kako izgleda, i to s napunjenih 68 godina života! Pozirala je u svom omiljenom badiću, uz more, i pokazala još jednom da su godine samo broj. Ponosna je Neda kako izgleda i nosi godine, a nema zašto i ne biti.

Ovih dana puno je pozornosti privukla i Tihana Harapin-Zalepugin, koja je pozirala uz prvu manekenku iz svoje agencije, zgodnu Moranu Paj. Izgledala je Tihana odlično u dvodijelnom kupaćem kostimu. Ima 66 godina, no to zaista nitko ne bi mogao procijeniti. Ipak je Tihana bivša manekenka, i oduvijek se mogla pohvaliti linijom i licem, a proces starenja za nju je jako, jako spor. Ono što je posebno pozitivno jest što gospođa Harapin-Zalepugin u svemu tome izgleda i prirodno, njeno lice nije s godinama izgubilo mimiku.

Najdulje noge bivše države, slavna Lepa Brena, po običaju i ovo ljeto provodi na Jadranu. Nedavno se odmarala na jahti oko otoka Hvara, a pozirala je tom prilikom i u badićima, koji joj jako dobro pristaju. Malo je još dijeli od 60. rođendana, no tko broji? Godine su ionako samo stanje duha.

 

Leto sa opijajucim mirisima prirode🙋‍♀️🍷👍❤️😍💋

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 12, 2018 at 11:34am PDT

Lepa Brena

Neda Ukraden

Tihana Harapin-Zalepugin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter