Što se događa s bivšom teen zvijezdom?

Nekad su curice vrištale za njim, a danas ima više dijagnoza, pije šest različitih lijekova, a žele mu oduzeti oružje jer se njegova obitelj boji da će ih ozlijediti


Ines Madunić
19.09.2019.09:00
Nekad su curice vrištale za njim, a danas ima više dijagnoza, pije šest različitih lijekova, a žele mu oduzeti oružje jer se njegova obitelj boji da će ih ozlijediti
Profimedia

sažeto

Aaron Carter nekad je bio slatki dječak i pop zvijezda, a danas se bori s nekoliko ozbiljnih dijagnoza


Ines Madunić
19.09.2019.09:00

Mlađi brat backstreet boya Nicka, Aaron Carter, sredinom devedesetih bio je tinejdžerska zvijezda u usponu. Na valu popularnosti svog brata, koji je tad bio u najpoznatijem boy bandu na svijetu, mali Aaron krenuo je u glazbenu karijeru, no danas se to čini miljama daleko.

Na društvenim mrežama nedavno je objavio kako mu je upravo uručena zabrana pristupa bratu Nicku i njegovoj obitelji te sestri Angel.

"U svjetlu njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da razmišlja o ubojstvu moje trudne žene i mog nerođenog djeteta, nemamo drugog izbora nego probati na sve moguće načine zaštititi sebe i svoju obitelj", napisao je Nick Carter, a Aaron je potvrdio da je dobio zabranu pristupa, ali kaže da nikad nije prijetio ni bratu ni njegovoj obitelji.

Snimio se i kako u majici N*Synca pjeva njihovu pjesmu "Bye Bye Bye", što je poruka koju je uputio svom bratu; N*Sync bili su najveći konkurenti Backstreet Boysima krajem devedesetih. Napisao je i kako Nicka nije vidio četiri godine, a ni ne planira te da je ovo kraj njihova odnosa.

Njegov stariji brat objasnio je kako je Aaron njihovoj sestri Angel povjerio kako boluje od shizofrenije i bipolarnog poremećaja te da je čuo glasove i imao misli o "ubijanju beba", a kad ga je ona pitala je li razmišljao o ubijanju bilo koga drugoga, rekao je: "Razmišljam o ubijanju Lauren Kitt", koja je Nickova trudna supruga.

Kasnije je objavljeno kako su mu policajci pokušali oduzeli oružje koje posjeduje jer predstavlja prijetnju sebi i drugima no on je to odbio.

Carter je sam kupio već pet komada oružja otkad je dobio dozvolu za posjedovanje prije nekoliko tjedana, a navodno je od pokojnog oca, koji je bio marinac, naslijedio čak 500 komada oružja koje drži u svom domu.

Profimedia

Aaron je karijeru započeo s devet godina, a prvi album bio mu je najuspješniji. Do danas ih je objavio četiri, a posljednji, povratnički, izašao je 2018. godine. Pojavio se u nekoliko reality showova u SAD-u, ali u posljednjih nekoliko godina uglavnom je u javnosti i na društvenim mrežama pričao o svojim borbama s ovisnostima i narušenom psihičkom zdravlju.

Prije tri godine uhićen je zbog vožnje u stanju opijenosti, nakon čega je bio na rehabilitaciji, a bio je na liječenju i zbog poremećaja u prehrani jer je prestao jesti i počeo rapidno gubiti na težini.

Priznao je prije nekoliko godina kako je ovisan i antidepresivima, a iako mu ih liječnik prepisuje, ako mu ih ponestane, kupuje ih ilegalno na ulici.

Profimedia

Prije desetak dana u emisiji na američkoj televiziji pričao je o svojim dijagnozama.

"Službeno, patim od poremećaja osobnosti, shizofrenije, akutne tjeskobe; manično sam depresivan. S ovim se borim svaki dan", rekao je dok je pokazivao bočice šest različitih lijekova koje svakodnevno mora uzimati.

Prošle godine prekinuo je jednogodišnju vezu s ruskom manekenkom Linom Valentinom, protiv koje je čak tražio zabranu pristupa jer ga je navodno fizički napala nekoliko puta i prijetila mu da će ga izbosti. Na kraju je odustao od tog zahtjeva.

Ona danas za američke medije kaže kako Aaron nije psihički stabilan, da ima iskrivljenu sliku svijeta oko sebe te da mu je njegova obitelj pokušala pomoći.

Profimedia

Nick i Aaron Carter imali su teško djetinjstvo jer su se roditelji stalno svađali i bili pred razvodom, a sve je postalo još gore kad je Nick postao slavan s Backstreet Boysima. On je često pričao o tome kako ga je boy band spasio te da su mu oni bili jedina prava podrška u životu. Oba brata u školi su doživljavali maltretiranje vršnjaka, a i Nick se svojedobno borio s ovisnostima o tabletama.

Njihova sestra Leslie preminula je sa samo 25 godina od predoziranja antidepresivima, a otac im je preminuo 2017. godine.

psihički poremećaji

Aaron Carter

obiteljska svađa

zabrana pristupa

Nick Carter

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter