Uvijek je težila bogatstvu

Nekad je radila u dućanu i bila stjuardesa, a danas je mega menadžerica koja je od svoje djece napravila milijunaše


Mirjana Filipović
10.01.2018.13:45
Nekad je radila u dućanu i bila stjuardesa, a danas je mega menadžerica koja je od svoje djece napravila milijunaše
Profimedia

sažeto

O počecima slave Kris Jenner progovorio je njezin bivši dečko za novu knjigu o obitelji Kardashian


Mirjana Filipović
10.01.2018.13:45

I oni koji ne prate showbizz i tabloide teško da ne znaju tko je Kris Jenner. Toliko je u medijima da ju je teško izbjeći. Slavna mama i glava obitelji Kardashian, koju prati i nadimak momager, žena je koja se u svijet slavnih probila brakom s odvjetnikom Robertom Kardashianom.

No prije reality showa 'Keeping Up With The Kardashian' Kris je živjela poprilično jednostavnim životom. Radila je kao prodavačica u dućanu i stjuardesa, a oduvijek je težila bogatstvu i nečem većem. Sada kad ima 62 godine i njezina se vrijednost procjenjuje na 60 milijuna dolara, može se reći da je u tome i uspjela.

O detaljima veze s njom progovorio je Alfred Garcia, njezin bivši dečko za  knjigu 'The Kardashians: An American Drama'

Godinu prije vjenčanja s odvjetnikom Robertom Kardashianom, Kris je s Alfredom odradila snimanje za koje se nadala da će je proslaviti jer je žarko željela postati model, a koje sad ekskluzivno posjeduje Daily Mail.

Alfred tako iskreno kaže da danas reality zvijezda za modeling nije bila, a uvjeren je i da se zaposlila kao stjuardesa samo kako bi dobila priliku za upoznavanje ljudi. I njezina bliska prijateljica priznala je da je Kris tada lako privlačila bogate muškarce  te da nema onog tko se za njom nije okrenuo.

Kris i Alfred i nakon prekida su ostali u dobrim odnosima, čak toliko da ga je angažirala da fotografira njezinu svadbu s Robertom Kardashianom.

Tek sa spomenutom svadbom ovoj majci šestero djece uspjelo je ono što nije ranije iako ju je Robert na nekoliko mjeseci ostavio zbog veze s Priscillom Presley. No nakon što veza s njom nije uspjela, odvjetnik se vratio Kris, a ostalo je povijest. Kris ništa nije prepuštala slučaju. I tijekom prekida Kardashiana je zvala svaku večer jer se očajnički željela udati za njega i brinula se da će možda ipak izabrati Priscillu umjesto nje.

Nakon njihovog vjenčanja, mnogi su pomislili da će Kris i Robert ostati zauvijek zajedno. Medeni mjesec u Parizu, sve je izgledalo idilično. No par se rastao jer je Kris Roberta varala, a ona se ubrzo udala za Brucea Jennera koji je prije dvije godine promijenio spol i postao žena.

 

Tonight on a brand new #KUWTK 9/7c on E! @kuwtk #family #love

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on Nov 5, 2017 at 10:32am PST

Garcia je za knjigu u nastanku izjavio da je Kris oduvijek izlazila s ljudima koji imaju novaca i predstavljaju nešto u društvu.

- Nikad mi to sama nije rekla, ali znam da je stalno iščekivala da joj se dogodi nešto sjajno - govori Garcia koji kaže da ga imalo nije iznenadilo kad se odlučila udati za Kardashiana.

Kris je danas od imena Kardashian napravila brend, a djeca su joj milijunaši.

star vibes

bogatstvo

Kris Jenner

slava

Robert Kardashian

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter