Preobratila se i živi vjeru

Nekad je bila glazbena zvijezda, a danas živi potpuno drugačije! Zbog teške bolesti bila je na rubu snaga, a onda se sve preokrenulo


Barbara Marinović
23.03.2019.12:00
Nekad je bila glazbena zvijezda, a danas živi potpuno drugačije! Zbog teške bolesti bila je na rubu snaga, a onda se sve preokrenulo
Foto: CROPIX

sažeto

Carla Belovari u javnosti se pojavila kada se natjecala u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'


Barbara Marinović
23.03.2019.12:00

Javnost ju je upoznala kao iznimno talentiranu natjecateljicu showa 'Hrvatska traži zvijezdu', a njezina se zvijezda nije ugasila kada je emisija završila. Nastavila je Carla Belovari pjevati, stvarati glazbu, pojavljivati se na festivalima i pisati inspirativne tekstove. I sjajno joj je išlo. No, u okvirima mainstreama nije toliko prisutna. Dijelom je tome tako i zato što se Carla odlučila posvetiti duhovnoj glazbi.

Nema cijene, rekla je svojedobno u intervjuu, za koju bi se odrekla sebe i Boga. Vjernica je i stvara duhovnu glazbu te vjeruje da njezin rad prati Duh Sveti. Bog i vjera u njezinom životu igraju veliku ulogu otkako je prošla kroz teški životni period za koji je mislila da nema kraja ni izlaza.

Portalu ispričala je krajem 2017. godine da je najbolji pokazatelj nečije vjere ponašanje te osobe. 'I Isus nas je pozvao da se međusobno prepoznamo po ljubavi. Ljubav koju iskazujemo jedni prema drugima možda potakne drugu osobu da se zapita koji je njezin uzrok, njezin izvor. Naš život je najbolje svjedočenje evanđelja', rekla je za spomenuti portal.

Bila je teško bolesna i ništa joj nije pomagalo

Otkrila je i kada je Bog ušao u njezin život. 'Bila sam u jednom periodu života teško bolesna i apsolutno mi ništa nije pomagalo. U tim trenucima, na rubu snaga rekla sam Bogu: 'Dobro, ako želiš da umrem, neka bude tako. Ali ako odlučiš da živim, bit ću tvoje hodajuće svjedočanstvo.' I Bog me čudesno ozdravio, ni liječnici nisu razumjeli što se dogodilo i kako je to bilo moguće. Tada sam shvatila, onaj Duh koji je Isusa uskristio, prisutan je i u meni. Tada sam počela dublje istraživati Boga, i znanstveno i duhovno', rekla je Belovari.

Svakodnevno se moli i nastoji živjeti prema Božjim zapovijedima. Bibliju čita svaki dan, pije kavu s Bogom i svakog dana, kaže, čita duhovnu literaturu. Nije joj važno što od glazbe ne može živjeti ili što joj prvi album nije izašao ranije. 'Bila sam u jednom periodu života teško bolesna i apsolutno mi ništa nije pomagalo. U tim trenucima, na rubu snaga rekla sam Bogu: 'Dobro, ako želiš da umrem, neka bude tako. Ali ako odlučiš da živim, bit ću tvoje hodajuće svjedočanstvo.' I Bog me čudesno ozdravio, ni liječnici nisu razumjeli što se dogodilo i kako je to bilo moguće. Tada sam shvatila, onaj Duh koji je Isusa uskristio, prisutan je i u meni. Tada sam počela dublje istraživati Boga, i znanstveno i duhovno', zaključila je Belovari.

Carla Belovari

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter