Trenutno je pravi hit u Bugarskoj i Rumunjskoj

Neda Ukraden rastura poziranje na Instagramu: 'Nisam opsjednuta, ali moraš hvatati korak!'


Barbara Marinović
06.10.2018.09:00
Neda Ukraden rastura poziranje na Instagramu: 'Nisam opsjednuta, ali moraš hvatati korak!'
Foto: CROPIX

sažeto

Svoj zvjezdani status Neda Ukraden izgradila je odavno, a drži ga do danas...


Barbara Marinović
06.10.2018.09:00

Nedi Ukraden nitko ne može ništa. Ni godine, ni nove tehnologije, ni konkurencija. Kada je gledate kako 'udara' selfieje i Insta Storyje, jasno vam je da je legendarna pjevačica u potpunosti prigrlila novosti. U intervjuu za 100posto priča pa o društvenim mrežama rezonira: 'Nisam ja društvenim mrežama opsjednuta, ali moraš hvatati korak s njima, moraš biti u toku'!

Upravo to moglo bi sumirati njezinu uspješnu karijeru, koja traje već 40 godina! Veliki je hit i u Bugarskoj i u Rumunjskoj, a pokazala nam je i video prepunog trga u Bugarskoj, gdje se u glas ori njezin klasik 'Zora je'. Pjesma koju su obožavali i diktatori, Nedu je vinula u zvijezde, s kojih se više nije spustila. 'Stalno sam na putu i jako puno radim u Rumunjskoj, Bugarskoj, za njih sam velika balkanska zvijezda. Fantastična je publika tamo, pogledajte na mom Instagramu kako pjevaju 'Zora je'. Na trgu, vjerovali ili ne, grad ima 50 tisuća ljudi, mislim da ih je toliko bilo na Trgu. Svi pjevaju. Otkad sam tamo hit? Zadnjih 40 godina', kroz smijeh će Ukraden.

Foto: CROPIX

Sreli smo je na samostalnoj reviji dvojca ELFS, s kojima sjajno, kaže, surađuje. Nosi njihove mladenačke kreacije, i nosit će ih i dalje!

U privatno vrijeme obožava provoditi dane sa svojim unučicama, koje nekad posjeti i u vrtiću. 'Jako me veseli njihov rast, njihovo sazrijevanje, volim ih, ono. Uživam gledati kako rastu, kako se razvijaju. Malo stignem otići i u njihov vrtić, da vide tko im je baka i tako. Baš me to veseli. Svjesne su i nisu tko sam. Ja sam njihova baka, a Neda Ukraden s televizije im je poznata osoba, ali ne vjerujem da misle da je to ista osoba', zaključila je.

Što se privatnog života tiče, Neda je, otkriva nam, jako sretna. 'Ja sam jako sretna, kao što vidite', kroz smijeh je zaključila najseksi baka Balkana.

Neda Ukraden

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter