Spremna za majčinstvo?

'Neću dijete držati zatvoreno u kući u Los Angelesu, ali ne želim ni da ga čuvaju baka i djed stalno, kao što su mene'


Ines Madunić
15.07.2019.14:00
'Neću dijete držati zatvoreno u kući u Los Angelesu, ali ne želim ni da ga čuvaju baka i djed stalno, kao što su mene'
Ranko Šuvar/Cropix

sažeto

Marija Šerifović već je ranije pričala o tome kako želi postati majka


Ines Madunić
15.07.2019.14:00

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda zabavne glazbe, srpska pjevačica Marija Šerifović, već godinama živi na relaciji Beograd-Los Angeles. Ne krije da bi htjela preseliti se u LA za stalno jer joj taj grad odgovara, a tamo ima i puno prijatelja.

Još prije tri godine srpski su se mediji raspisali o tome kako je Marija otišla u Kaliforniju na postupak medicinske oplodnje, no ona je to demantirala.

Zbog odgađanja datuma izlaska novog albuma ponovno se počelo pričati o tome kako je pjevačica upravo zbog želje da postane majka odletjela u SAD, i to u Chicago, u bolnicu Northwestern.

"Marija se već duže vrijeme raspitivala koja je najbolja klinika za medicinsku oplodnju i odluka je definitivno pala na Ameriku. Pogotovo jer tamo ima dosta prijatelja koji će joj pomoći oko priprema. Oni su joj i zakazali termin u najprestižnijoj klinici kod najboljeg doktora, kojem je prepustila da vodi cijeli proces oplodnje. Otkazala je i izlazak albuma za travanj. Sve je podredila oplodnji. Odradit će samo zakazane koncerte u Beogradu nakon čega će se vratiti u Ameriku i tamo obaviti oplodnju. Sve je otkazala zbog stresa, jako je važno da bude rasterećena u trenucima kad dođe do samog čina oplodnje kako bi bio uspješan", rekli su navodno dobro obaviješteni izvori.

Međutim, pjevačica je to ponovno demantirala ovih dana. Ipak, ponovila je kako želi postati majka.

"Kad dođe taj trenutak to ću prvo ja znati i čuvat ću to za sebe. Ne mislim da ću držati dijete u kući u Los Angelesu da ga nitko nikad ne vidi. Ali, svakako ne bih voljela da moje dijete čuvaju bake i djedovi kao što su mene kad sam bila mala. Medicinska oplodnja je mogućnost, vidjet ćemo", rekla je za medije.

Već je prije priznala kako sve češće razmišlja o roditeljstvu, pogotovo otkad je prešla 30, a svaki slobodan trenutak obožava provoditi s nećakom Aleksejem. On je sin njezina polubrata Saška Nikolića, a trenutno je Marija s njima na odmoru u Španjolskoj. 

 
 
 
View this post on Instagram

Ozbiljni razgovori 😉🙃😇😎🤓🤩 #GospodinAleksej i #Mavija

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on May 10, 2019 at 10:37am PDT

"Mislim da svaka žena ima potrebu ostvariti kao majka i da se to kod svake žene javlja u različitom periodu života. Kod mene se javilo baš poslije tridesete. Želim djecu, ali još uvijek ne znam jesam li sam spremna za to. Mislim da bih bila sjajna samohrana majka", rekla je.

Njezini susjedi u Novom Beogradu kažu kako je jako ljubazna te da je ne viđaju često, a najviše je oraspolože djeca.

"Kad vidi djecu, ona se potpuno promijeni. Mazi ih, ljubi, daje im 'peticu'... Ima puno strpljenja za njih. S druge strane, druženje i fotografiranje sa starijim fanovima kao da je ne zanima", rekla je jedna od susjeda.

Marija se i na to osvrnula pa objasnila zašto joj je draže ispuniti želje djeci koja su njezini obožavatelji.

"Ovi stariji žele se fotografirati samo da stave to na Instagram. Djeca to pamte, nešto im znači i to im ostaje u sjećanju", rekla je Šerifović.

umjetna oplodnja

Marija Šerifović

samohrana majka

medicinski potpomognuta oplodnja

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter