Ovo je totalno Samantha

'Ne znam koji je problem Sarah Jessice Parker, ali mogla je biti ljubaznija prema meni'


Ines Madunić
04.10.2017.15:20
'Ne znam koji je problem Sarah Jessice Parker, ali mogla je biti ljubaznija prema meni'
Profimedia

sažeto

Sad je stvarno sasvim jasno - nikad više nećemo vidjeti Kim u ulozi Samanthe


Ines Madunić
04.10.2017.15:20

Nakon što se stišala bura oko otkazivanja trećeg nastavka filma "Seks i grad", Kim Cattrall potrudila se ponovno je pokrenuti. Glumica je u intervjuu rekla kako njezina odluka nije imala nikakve veze s time što je "diva".

"Nije stvar u novcu, ni u tome da želim više scena. Ovo je jasna odluka, osnažavajuća odluka u mom životu. Završila sam jedno razdoblje i krenula u novo. Imam 61 godinu, vrijeme je", rekla je Kim, dodajući kako je odmah odbila ponudu da ponovno zaigra Samanthu. Usput je i popljuvala kolegicu Saru Jessicu Parker (52), koja ju je, izgleda, nagovarala da pristane na projekt.

"Ne osjećam se kao žrtva, nego kao da sam iz ovog izašla kao pobjednica. Ovo mi je dala izvrsnu platformu. Sarah Jessica je mogla biti ljubaznija, na neki način. Ne znam što je njezin problem, nikad nisam shvatila. Moje igranje Samanthe je gotovo, uvjeravam vas da se to nikad više neće dogoditi. Za mene je to završena priča, samo bih voljela da je Sarah Jessica bila ljubaznija", rekla je Cattrall te tako potvrdila višegodišnje tračeve o tome da se glumice ne slažu još od vremena snimanja serije.

film

serija

svađa

Seks i grad

Sarah Jessica Parker

Kim Catrall

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter