Akcijski junak nježne duše

Ne zaslužujemo ga: Najbolji tip u Hollywoodu pretrpio je strašne tragedije i jedva se izvukao iz depresije, ali nikad nije prestao vjerovati u ljubav


Ines Madunić
09.11.2019.12:35
Ne zaslužujemo ga: Najbolji tip u Hollywoodu pretrpio je strašne tragedije i jedva se izvukao iz depresije, ali nikad nije prestao vjerovati u ljubav
Profimedia

sažeto

Ako ste izgubili vjeru u ljubav, morate pročitati priču o Keanuu, najboljem tipu u ispraznom Hollywoodu


Ines Madunić
09.11.2019.12:35

Cijeli je svijet u šoku - Keanu Reeves pojavio se na crvenom tepihu sa ženom nakon više desetljeća! Ali, šok nije ostao samo na tome što je glumac sretno zaljubljen nego je problem nastao jer njegova djevojka nije 30 godina mlađa od njega, samo skromnih deset.

Također, Alexandra Grant ne izgleda kao "holivudskih 47", što je zapravo 27 u najboljem slučaju, nego kao "običnih 47". Ne boja kosu, mršava je, ali ne i isklesana, ima bore. Keanu Reeves ispao je junak jer se nije odlučio biti u vezi s djevojkom kojoj može biti otac i to je za neke problem.

Profimedia

Zapravo je Keanu totalno običan tip, ali prema holivudskim mjerilima zaista ide u domenu superjunaka.

Alexandra i Keanu znaju se godinama i surađivali su poslovno, a zatim postali i bliski prijatelji. Ona je ilustrirala njegovu knjigu "Ode to Happiness" 2011. godine, koja se bavi borbom s depresijom i tugom, a 2017. osnovali su izdavačku kuću. U vezi su od početka ove godine.

Keanu je inače rođen u Bejrutu, s roditeljima je živio u Australiji, a nakon njihovog razvoda s majkom i sestrom u Torontu. Kao dječak je htio profesionalno se baviti hokejom na ledu, ali ipak se odlučio za glumu te je već kao tinejdžer postao zvijezda, glumeći u filmovima "Bill & Ted’s Excellent Adventure", "River's Edge" i "My Own Private Idaho".

Profimedia

Svjetsku slavu zapečatio je hitovima "Brzina", "Đavolji odvjetnik" i "Matrix", dok ga mlađe generacije znaju kao Johna Wicka.

Poznat je po tome što nikad nije htio pričati o privatnom životu i držao se dalje od medija kad god je mogao, naglašavajući kako mu je privatnost najvažnija.

Što se tiče romantične prošlosti, povezivali su ga na početku karijere s glumicom Jill Schoelen, s kojom je bio u vezi tri godine, a ostavila ga je zbog Brada Pitta. Bio je u vezi sa Sofijom Coppolom, redateljicom koju je upoznao na snimanju "Drakule" koju je režirao njezin otac Francis Ford Coppola. Veza je kratko trajala.

Reeves je zatim snimio "Brzinu" sa Sandrom Bullock, a svi su primijetili njihovu kemiju. Međutim, nikad nisu bili zajedno, iako su godinama kasnije priznali kako su bili pomalo zaljubljeni jedno u drugo.

Ljubav njegova života bila je glumica Jennifer Syme, s kojom je počeo vezu 1999. godine. Ona je ubrzo ostala trudna, ali je u prosincu rodila mrtvorođenče. Kćer su nazvali Ava Archer, a tuga zbog gubitka djeteta za njih je dvoje bila previše te su prekinuli nekoliko mjeseci nakon toga.

Profimedia

Dvije godine poslije Syme je poginula u prometnoj nesreći. Naime, te je večeri bila na tulumu u kući glazbenika Marilyna Mansona i netko ju je odvezao kući u ranim jutarnjim satima. Međutim, Syme je zatim sjela u auto i navodno se htjela vratiti na tulum.

Zabila se u parkirane automobile, izletjela iz vozila i poginula na mjestu. Imala je 28 godina, a bila je pod antidepresivima.

Keanu se godinama oporavljao od gubitka, a navodno je upravo Alexandra bila ta koja ga je natjerala da se suoči sa svojim osjećajima.

"Nježna je, draga i duhovna te jako dobro komunicira. Ne samo da je zarobila njegovo srce, nego ga je i spasila. On je bio jako loše dugo vremena, ali njezin optimizam i podrška bili su od ključne važnosti za njega", rekli su njegovi prijatelji o Keanuovoj novoj djevojci.

ljubavni par

Keanu Reeves

Alexandra Grant

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter