HRT-ova voditeljica kao da ne stari!

Ne zna se koga je ljubila nakon razvoda, privatni život odlučila je strogo držati za sebe! Više od 20 godina je na javnoj sceni, a žonglira nekoliko poslova - i majčinstvo


100posto
12.11.2019.14:00
Ne zna se koga je ljubila nakon razvoda, privatni život odlučila je strogo držati za sebe! Više od 20 godina je na javnoj sceni, a žonglira nekoliko poslova - i majčinstvo
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

sažeto

Uršula Tolj već je više od 20 godina poznato televizijsko ime na domaćoj javnoj sceni


100posto
12.11.2019.14:00

Veselo je voditeljica, novinarka i autorica Uršula Tolj selfiejem ovjekovječila druženje s Lukom Modrićem tijekom svečane donatorske večere 'Srce vatreno', na kojoj su se prikupljala sredstva za liječenje i školovanje djece težeg imovinskog stanja. Kada je znalački ispružila ruku da fotografija s Modrićem bude što kvalitetnija, Tolj je pokazala i zavidnu tjelesnu formu. No, oduvijek je Tolj poznata kao žena vitke i vretenaste linije. Jasno, kad govorimo o površnim temama kao što je fizički izgled. Ono po čemu je Riječanka svima poznata jest njezina dugogodišnja i uspješna karijera, koja se nedjeljivo veže uz HRT.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

U rodnoj Rijeci se školovala, završila i Filozofski fakultet pa je tamo diplomirala hrvatski jezik i književnost. Ljubav prema pisanoj riječi godinama kasnije će realizirati u vlastite knjige. Već u srednjoj školi polako je počela pisati, a nakon diplome zaposlila se kao novinarka na Radio Rijeci. Radila je tamo 1993. i 1994. godine, a onda je dobila posao na televiziji u Zagrebu, gdje se preselila 1996. godine.

Otkako se razvela, Urušula ne govori o privatnom životu

Kako je gradila karijeru, tako je napredovao i privatni život, udala se za Svebora Laburu krajem devedesetih, a s njim je u braku dobila i dvoje djece. Prva trudnoća vratila ju je knjigama pa je napisala knjigu savjeta za trudnice i mlade mame, počela je pisati i poeziju. Posvetila s obitelji i televizijskoj karijeri, pisala kolumne o majčinstvu i gradila se kao autorica.

Poznato je da Tolj ne voli govoriti o svom privatnom životu pa nikada nije otkrivala detalje razvoda od supruga, od kojeg se rastala 2011. godine. Ostali su u korektnim odnosima zbog djece, sin i kćer ostali su prioritet. O ljubavnom životu ove žene danas se malo zna, odabrala je ne osvajati medijski prostor privatnim životom. Danas uživa u poslu televizijske urednice i voditeljice, autorice stihova i suradnjama s hrvatskim glazbenicima, a ne sumnjamo da bi mogla 'osvanuti' i neka nova knjiga koju će Uršula pridružiti već napisanima.

Foto: Sandra Simunovic / CROPIX

Luka Modrić

uršula tolj

svebor labura

newsletter

Prijavite se na Newsletter