Petar Grašo:

'Ne doživljavam se kao seksi tip, ali jednom sam imao obožavateljicu koja je spavala ispred moje kuće'


Mirjana Filipović
12.02.2018.13:00
'Ne doživljavam se kao seksi tip, ali jednom sam imao obožavateljicu koja je spavala ispred moje kuće'
Dino Ninković

sažeto

Pjevač je to koji prkosi trendovima, pjeva pjesme koje spajaju ljude i ne odustaje od svog načina rada


Mirjana Filipović
12.02.2018.13:00

Kad se 2014. s pjesmom 'Uvik isti' poslije deset godina pauze vratio na scenu, bilo je očito da Petar Grašo neće opet tako skoro pauzirati.

Nakon spomenute uslijedile su 'Moje zlato', 'Srce za vodiča' i 'Ako te pitaju' koje su tjednima bile prve na svim domaćim top listama. A tijekom svih godina karijere, doživio je ovaj miljenik publike sve i svašta. O puno toga je već pričao, a u još jednom intervjuu u nizu, onom koji je dao za Blic puls, otkrio je i je li romantičan te planira li pred oltar s partnericom Danijelom Martinović.

- Mediji su nas rastavljali, vjenčali, nekoliko puta sam bio mrtav, pa homoseksualac, sve ono što svi pjevači prođu u svojoj karijeri. To je jedan ruksak koji dobiješ kad si iznad prosjeka. Taj dio intime svaki čovjek mora imati za sebe - govori Petar.

Dino Ninković

Kako je objasnio, o vezi s Danijelom ne priča jer je to zabranjena tema, već zato što su oni sami odlučili da to za njih bude privatan život i da ga što je više moguće, odmaknu od priča o svojoj karijeri. Zbog toga se ni ne zamara pritiscima okoline o svadbi, kao ni o tome hoće li ili neće imati djecu.

Božidar Vukičević/CROPIX

- Nisam tip koji drži do tradicije, ali smatram da je u današnje vrijeme puno važnije kako se osjećaš nego da si rob koji ovisi o mišljenju drugih - objašnjava glazbenik.

Grašo tvrdi i da mu nije jasno zašto žene za njim vrište.

- Nikad se nisam doživljavao kao seksi, macho tip. Nemam 'pločice' na trbuhu, ne boravim u teretani po četiri sata dnevno i živim običan život prosječnog muškarca. NO veoma sam romantičan. Ne treba prelaziti dozu patetike i sladunjavosti, ali mislim da je lijepo biti romantičan - priča Petar.

Mario Poje, Goran Perešin, Dino Ninković

Jednom prilikom tako se našao u situaciji da je imao obožavateljicu iz Makedonije koja je odlučila spavati ispred njegove kuće dok je on bio na turneji.

- Prijatelji su me zvali da mi kažu da netko kampira ispred moje kuće. Kad sam stigao, riješili smo to na lijep način. Pozvao sam je u kuću i pokazao joj da sam samo čovjek te da želim svoju privatnost. Nakon toga je otišla kući, a ponekad mi napiše pismo. Udala se i ima dvoje djece. Ovo nije priča s kojom sam se samo ja susreo u životu. Vjerojatno većina onih koji su medijski eksponirani prolaze kroz to - objašnjava pjevač.

Često ističe da ne prati svaki trend, pa tako nije obožavatelj društvenih mreža.

- Golotinja je danas 90 posto svega, paket je puno važniji od same forme. A ja smatram da je glazba najvažnija. Poanta glazbe koju pjevam je da spaja ljude - zaključuje pjevač.

Petar Grašo

Uvik isti

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter