Ljubavne nevolje su iza njega

Navodni preljubi, dva razvoda i treća sreća! Mamiću su se prije veze s nekadašnjom manekenkom raspala dva braka


100posto
20.09.2019.11:20
Navodni preljubi, dva razvoda i treća sreća! Mamiću su se prije veze s nekadašnjom manekenkom raspala dva braka
Foto: Ronald Goršić, Igor Samoblec/CROPIX

sažeto

Zoran Mamić postao je zahvaljujući svojim ljubavnim osvajanjima najveći zavodnik poznate obitelji


100posto
20.09.2019.11:20

Maestralni trijumf Dinama nad Atalantom pratio je iz lože na Maksimiru i Zoran Mamić. Zadovoljno je pratio utakmicu u pratnji svoje partnerice Darije Crnjaković. Ljubavna priča s bivšom manekenkom traje već skoro dvije godine, iako su mediji pisali krajem 2018. da se romansa Zorana i Darije završila. Nije informacija bila točna jer su u svojoj privatnosti nastavili njegovati ljubav. Naime, rijetko se mogu bivša manekenka i trener vidjeti u izlasku na mondenim zagrebačkim mjestima, praktički jedina prilika gdje ih se može vidjeti zajedno jesu upravo Dinamove utakmice.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Darija uvijek pokaže izvrsne stilske odabire pri svojim izlascima, a ni Mamić ne kaska. Poznat je već godinama Zoran kao veliki šarmer i zavodnik pa je iza sebe ostavio dva braka. Prvi je s Vanjom Horvat trajao dugo, a drugi - onaj s Anom Šikić trajao je nešto kraće.

Ekonomistica iz Rijeke postala je Mamićeva supruga 2014. godine, kada su se vjenčali u Zagrebu na maloj i zatvorenoj ceremoniji na kojoj su okupili obitelj i prijatelje. Upravo je Ana navodno bila uzrokom kraha njegovog dugogodišnjeg braka. Navodno je za njihov odnos Vanja doznala iz novina pa je sve rezultiralo onim čime je jedino i moglo - razvodom. Ipak, bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima, a Mamić je okončao brak. Veza Ane i Zorana postala je javna 2010. godine, a unatoč njegovim tvrdnjama da više neće ulaziti u brak, Mamić se ipak odlučio vjenčati pa je potkraj 2012. godine Ana snimljena sa zaručničkim prstenom na ruci. U zagrebačkom restoranu Dubravkin put izmijenili su bračne zavjete i počeli živjeti zajedno na obroncima Medvednice. Da s brakom nešto nije u redu postalo je poznato kada je Mamić sam otputovao na Arapski poluotok, a Ana je drugu godišnjicu braka provela u Hrvatskoj. Navodno je u tom periodu Zoran predao papire za razvod o kojem je javnost doznala 2016.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Ljubavna priča, pak, između Zorana i njegove prve supruge Vanje počela je davne 1992. godine. Oboje iznimno mladi, upoznali su se u periodu tijekom kojeg je Mamić prolazio težak period zbog ozljede koljena. Bio je tada Dinamov nogometaš, a Vanja rukometašica i studentica stomatologije. Kasnije će Zoran pričati da ga je upravo Vanja motivirala da se vrati na teren. Uslijedilo je 17 godina braka u kojem su dobili i dvoje djece. Vjenčali su se u svibnju 1993. godine, a obiteljsku sreću pronašli su u Njemačkoj, gdje su živjeti devet godina. Vanji je to razdoblje braka bilo najljepše, a odluka da se so obitelji vrate u Zagreb navodno joj nije lako pala. Ipak, s djecom u mužem 2005. vratila se u Hrvatsku. Počinje se baviti uređenjem interijera i jahanjem, čija je i danas velika obožavateljica. Polako se među parom stvara sve veći jaz, a počinju i glasine o preljubima. Kada se brak raspao, par je ipak odlučio ostati u dobrim odnosima zbog djece, a Vanja je tada rekla i da se prezimena Mamić neće odreći dok djeca ne postanu punoljetna. Što je rekla, to je i napravila. Kada su joj djeca prošla 18 godina, vratila je svoje prezime - Horvat, a u međuvremenu je pronašla i novu ljubav. Zorana danas poštuje kao bivšeg partnera i oca svoje djece.

Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Zoran Mamić

Vanja Mamić

vanja horvat

darija crnjaković

ana šikić

newsletter

Prijavite se na Newsletter